Το Twitter λέει #ατακες_μετα_το_sex και μάλλον τα ζευγάρια επικοινωνούν μεταξύ τους νοητικά

Νατάσσα Σχοινά
Το Twitter λέει #ατακες_μετα_το_sex και μάλλον τα ζευγάρια επικοινωνούν μεταξύ τους νοητικά

Το hashtag βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των trending topics και τα σχόλια είναι επικά.

Το να μπαίνεις στο Twitter πλέον είναι μία εξαιρετική επιλογή αν θέλεις να δεις την έμπνευση του κοινού για τα θέματα που το απασχολούν την εκάστοτε μέρα. Από viral θέματα πολιτικής μέχρι celebrities, όλα μπορούν να βρεθούν στο Top 10 των Trending Topics και σήμερα στις πρώτες τρεις θέσεις είναι το #ατακες_μετα_το_sex.

Ποιες ατάκες έχεις ακούσει μετά το σεξ;

Εντάξει, αυτό είναι σίγουρα ένα θέμα που θα έχεις συζητήσει με τις φίλες σου ή γενικά την παρέα σου. Γιατί, από λίγο ως πολύ, όλες έχουμε κάποια εμπειρία, κατά την οποία, ο σύντροφος έχει πει κάποια ατάκα μετά την ερωτική πράξη που τέλος πάντων θα προτιμούσαμε να μην είχε επιλέξει. Αντίστοιχες ατάκες έχουν να μαρτυρήσουν και οι άντρες για τις συντρόφους τους.

atakes_meta_to_sex_twitter_main4.jpg

Αυτό που φαίνεται από τα tweets, ωστόσο, είναι ότι πλην ορισμένων εξαιρέσεων, τα ζευγάρια έχουν πάνω-κάτω ίδιες σκέψεις όταν τελειώνει το σεξ. Το φαγητό, ας πούμε, εμφανίζεται συχνά ως το πρώτο πράγμα που απασχολεί, αλλά οι εξελίξεις της καθημερινότητας μπορούν επίσης να επηρεάσουν, ακόμα και να χαλάσουν τη στιγμή.

Ποιος θέλει, για παράδειγμα, να ακούσει για τον λογαριασμό της ΔΕΗ και να μαυρίσει η ψυχή του μετά από κάτι που μόνο απόλαυση θέλει να του φέρει; Για να μη σχολιάσουμε τις πιο εγωκεντρικές προσεγγίσεις περί πόσο καλός ήταν ο παρτενέρ.

Ryan Gosling Judging You GIF

Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα έφτασαν στο Twitter και εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά που ξεχώρισαν.

Τι να κάνεις όταν ο σύντροφός σου θέλει να έχει πάντα δίκιο και όλο βγάζει εσένα υπερβολική