Το σπίτι της Χριστίνας Κοντοβά έχει την ωραιότερη θέα και η Σίσσυ Χρηστίδου μόλις το «μαρτύρησε»

Το σπίτι της Χριστίνας Κοντοβά έχει την ωραιότερη θέα και η Σίσσυ Χρηστίδου μόλις το «μαρτύρησε»

Και τι δε θα έδινες για να έχεις τέτοια θέα από το μπαλκόνι σου.

Το σπίτι σου είναι το καταφύγιό σου και ιδίως με μια καραντίνα που «βαραίνει τις πλάτες μας» μάθαμε να αγαπάμε το σπίτι μας. Περάσαμε ποιοτικό χρόνο μέσα στα τετραγωνικά αυτά με επιλεγμένα, συνάμα όμως και αγαπημένα μας πρόσωπα. Σκέψου όμως τι καλά που θα ήταν να έβρισκες την ιδανικότερη θέα με ένα μόνο βήμα, από το σαλόνι στη βεράντα. Και τι δε θα έδινες για ένα σπίτι με θέα όπως το σπίτι της γνωστής σχεδιάστριας μόδας, Χριστίνας Κοντοβά.

Φυσικά και το λατρέψαμε και ο λόγος ήταν ένας. Η υπέροχη και ζηλευτή θέα από το μπαλκόνι της. Τώρα θα μας πεις, εμείς πώς ξέρουμε τη θέα του σπιτιού της. Σε αυτό ήρθε και «έβαλε το χεράκι της» η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το Σαββατοκύριακο για εκείνη είναι ένα αρκετά πιεσμένο -χρονικά τουλάχιστον- διήμερο αφού έχει να βγάλει την εκπομπή της, ωστόσο δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να χαρεί τους φίλους της αλλά και να τους χαρίσει τον απαραίτητο χρόνο. Στο instagram της λοιπόν έκανε γνωστή την παρουσία της στο σπίτι της καλής της φίλης Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώνη Καλημέρη και μας άφησε άφωνες με όσα ανέβασε. Και με φωτογραφικό υλικό αλλά και με videos στα insta stories της η Σίσσυ μας έδειξε την μαγική θέα από το μπαλκόνι του ζευγαριού. Και ναι, το σπίτι «κοιτάει» Ακρόπολη.

Είναι απλά μαγική η θέα και θα καταλάβεις ακριβώς τι θέλουμε να πούμε μόνο όταν δεις το παρακάτω video αλλά και μερικές φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.