Εμπνεύσου! 6 Instagram accounts για εσένα που λατρεύεις τη boho διακόσμηση (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Εμπνεύσου! 6 Instagram accounts για εσένα που λατρεύεις τη boho διακόσμηση (photos)

Αν δεν χορταίνεις κι εσύ -όπως κι εγώ-  αυτήν την boho-chic τάση, 6 Instagrammers αποτελούν το τέλειο must-follow για να εμπνευστείς για την επόμενη αλλαγή του σπιτιού σου! 

Η boho διακόσμηση, η οποία είναι συντομογραφία της bohemian διακόσμησης, έχει να κάνει με την έκφραση του εαυτού μας μέσα από το χώρο που μας περιβάλλει. Το Boho style καλύπτει τα πάντα, από εκλεκτικούς εσωτερικούς χώρους με έντονα χρώματα και άγριες υφές έως πιο φυσικούς, χαλαρούς και εμπνευσμένους vintage χώρους που αποπνέουν μια αίσθηση ηρεμίας!

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η εμφάνιση έχει να κάνει με το να είσαι ανέμελος με τη διακόσμηση του σπιτιού σου και να ανησυχείς λιγότερο για την τελειότητα και περισσότερο για τη δημιουργικότητα.

Αν δεν χορταίνεις κι εσύ -όπως κι εγώ- αυτήν την boho-chic τάση,οι 6 Instagrammers που σου έχω σήμερα στο άρθρο μου είναι το τέλειο must-follow για να εμπνεύστείς για την επόμενη αλλαγή του σπιτιού σου!

Raffia rainbow: Το νέο summer deco trend που ομορφαίνει τους τοίχους μας

raffia2

Πάμε να τους δούμε...

1. @houseof.lais

Ενώ το στυλ boho είναι αρκετά δυνατό για να σταθεί από μόνο του, συχνά συνδυάζεται με άλλα στυλ σχεδίασης. Το σπίτι της Instagrammer ​houseof.lais είναι το τέλειο παράδειγμα μιας αισθητικής. Μεγάλο μέρος του σπιτιού της διαθέτει δροσερές, βαθιές αποχρώσεις σε συνδυασμό με ουδέτερες πινελιές.


https://www.instagram.com/p/CU1EOu1N0qj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2. @imjessicabrigham

Το σπίτι της Jessica Brigham είναι η επιτομή του ελεύθερου πνεύματος και της εκλεκτικότητας, με κάθε εκατοστό να ξεχειλίζει από προσωπικότητα και δημιουργικότητα. Ανάμεσα στις τολμηρές, νέον αποχρώσεις του σαλονιού της μέχρι τη φοβερή πράσινη κουζίνα της, δεν χορταίνω να θαυμάζω αυτό το χαρούμενο σπίτι που μου φτιάχνει τη διάθεση.


https://www.instagram.com/p/CSXC1F0rWaQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3. @thishouse5000

Δεν χορταίνω να βλέπω το φωτεινό, γεμάτο φυτά σπίτι της Elena στο Τορόντο. Το στυλ της είναι ουδέτερο και μινιμαλιστικό με υπέροχα ψάθινα κομμάτια, που αναμειγνύονται με διαφορετικές υφές για να δώσει στον χώρο της μια σούπερ σπιτική και φιλόξενη αίσθηση.


https://www.instagram.com/p/CV22p9qFf7r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4. @bohobeachbungalow

Το σπίτι της Megan Martinez στη Σάντα Μόνικα είναι απολαυστικά άνετο, γεμάτο με λεπτές vintage πινελιές για να του δώσει μια γλυκιά, φιλόξενη αίσθηση. Η blogger το διακοσμεί με ως επί το πλείστον ουδέτερες αποχρώσεις, αν και μερικοί από τους χώρους της, όπως αυτή η κουζίνα, διαθέτουν πιο έντονα χρώματα.


https://www.instagram.com/p/CVjDTc8vaVM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

5. @home.and.spirit

Με έδρα το Λας Βέγκας της Νεβάδα, το σπίτι της Erika είναι υπέροχα ουδέτερο και rustic με μια αίσθηση boho. Οι χώροι της βασίζονται σε έναν καθαρό, λευκό καμβά για να φωτίσoυν και ν΄αναδείξουν το casual, το χαλαρό design. Πόσο λατρεύω τα καλάθια, τις πρασινάδα και τα διακριτικά σχέδια που χρησιμοποιεί σε όλο τον χώρο της.


https://www.instagram.com/p/CU5juHoPBHb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

6. @rachelkathleenhome

Δεν μπορώ να αποφασίσω τι αγαπάω περισσότερο: την υπέροχη κουβέρτα ή τις ψάθινες καρέκλες! Είτε έτσι είτε αλλιώς, το σπίτι της Rachel είναι τέλειο για όποιον αγαπά την ουδέτερη διακόσμηση boho. Κάθε δωμάτιο στο σπίτι της είναι άνετο και χαλαρωτικό, και πολλές από τις διακοσμητικές της επιλογές είναι εύκολα DIY που μπορείς να κάνεις κι εσύ στο σπίτι σου.


https://www.instagram.com/p/CVvgwrLPqky/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Aν θέλεις κι εσύ να μεταμορφώσεις τον δικό σου μικρό παράδεισο σε bohemian αισθητική, ρίξε μια ματιά στο video που ακολουθεί.



Πότε δεν είναι αργά για να μεταμορφώσεις τον χώρο σου με την πιο boho διάθεση!