Wallpaper trends 2022: Τα στυλ στη διακόσμηση των τοίχων που ήδη έχουν γίνει talk of the town

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Wallpaper trends 2022: Τα στυλ στη διακόσμηση των τοίχων που ήδη έχουν γίνει talk of the town

Δες τα πιο καινούρια σχέδια και patterns στις ταπετσαρίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας την νέα χρονιά και θα ομορφύνουν τους τοίχους μας ακόμα περισσότερο. 

Όταν ανανεώνουμε το σπίτι μας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την επιλογή μιας νέας ταπετσαρίας που θα αναζωογονήσει και θα τονώσει τους τοίχους των πιο αγαπημένων μας δωματίων. Οι ταπετσαρίες εξάλλου φέτος αποτελούν ένα μεγάλο deco trend και σίγουρα έχουν πολλά να «πουν» για την αισθητική και τη διάθεσή μας.

Οι τάσεις που έρχονται να μας δώσουν ζωντάνια το 2022 προσφέρουν τόσο μεγάλο εύρος όσον αφορά τα στυλ, τα χρώματα και τα θέματα που ένα είναι σίγουρο: δεν θα πλήξουμε ούτε στιγμή μέσα στο σπίτι μας. Η αγάπη για τις ταπετσαρίες εξάλλου έχει περάσει από διάφορες φάσεις δημοτικότητας όλα αυτά τα χρόνια, όμως πιστεύω πως φέτος είναι η καλύτερή τους στιγμή. Σε μεγάλο βαθμό -χάρη σε όλους εμάς που επιλέγουμε και αγαπάμε τις ταπετσαρίες ως γενναία επιλογή διακόσμησης– τα σπίτια μας είναι πιο τολμηρά και πιο εκφραστικά από ποτέ.

japandi

Japandi: Το νέο deco trend που προάγει το neutral και την απλότητα μέσα στο σπίτι μας

Η ταπετσαρία είναι μια βασική τάση για το 2022 και η ακόρεστη όρεξη των καταναλωτών για διαφορετικές τεχνοτροπίες που κοσμούν τους τοίχους φαίνεται πώς συνεχίζει να αυξάνεται συνεχώς. Όποια κι αν είναι η αισθητική σου, υπάρχει κάτι για όλους, από παραδοσιακά floral και trompe l'oeil, μέχρι σύγχρονα γεωμετρικά και τροπικά μοτίβα ή μοτίβα ζώων και αρχιτεκτονικών σχεδίων.

Φέτος η διακόσμηση μάς επιτρέπει να είμαστε πιο τολμηροί και πιο γενναίοι από ποτέ. Έχουμε αγκαλιάσει το διαφορετικό -όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας των προηγούμενων χρόνων- και ναι, τώρα πια τολμάμε να δοκιμάσουμε υφές και σχέδια που πάνε πιο πέρα την αισθητική μας.

Είτε είσαι εξοικειωμένη με τις ταπετσαρίες είτε όχι, πάντα υπάρχει ένας υπέροχος λόγος για να εμπνευστείς και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που εκφράζεσαι. Πάμε ν΄ ανακαλύψουμε σήμερα τα trends στις ταπετσαρίες που το 2022 θα μας δώσουν ακόμη έναν λόγο για να αγαπήσουμε τον χώρο μας.

1. Blooming florals

tapetsaries2

Λουλουδάτα και πάντα μοναδικά. Τα floral σχέδια φέρνουν την άνοιξη στο σπίτι μας όλες τις εποχές του χρόνου.

2.Wood effect

tapetsaries3

Το μαγικό εφέ του ξύλου αποτελεί τη μεγαλή μας αγάπη καθώς αυτόματα ξεσταίνει τον χώρο και την καρδιά μας.

Δες τα υπόλοιπα trends στη gallery που ακολουθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Marble Décor: Το νέο trend θα μας απασχολήσει πολύ το 2022 και έχει έναν ξεχωριστό λόγο

6 trends που θα πρωταγωνιστήσουν στη διακόσμηση το 2022