5 εύκολοι τρόποι για να μετατρέψεις το σπίτι σου στην πιο cozy και ζεστή φωλίτσα!

Ιωάννα Τζανή
5 εύκολοι τρόποι για να μετατρέψεις το σπίτι σου στην πιο cozy και ζεστή φωλίτσα!

Αυτές οι μικρές κινήσεις θα μετατρέψουν το σπίτι σου σε ένα ζεστό και φιλόξενο χειμερινό καταφύγιο.

Μιας και ο φετινός χειμώνας είναι ένας από τους πιο ψυχρούς που έχουμε ζήσει ποτέ, είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και χουχουλιάρικο περιβάλλον στο σπίτι μας.

Ευτυχώς, δε χρειάζονται πολλά για να μετατρέψεις τον χώρο σου στην πιο άνετη και φιλόξενη φωλίτσα, παρά μόνο μερικές προσθήκες και αλλαγές.

banio

Τα 5 trends που θα βλέπεις το 2022 σε κάθε trendy μπάνιο- Υιοθέτησέ τα

Παρακάτω θα βρεις 5 εύκολους τρόπους για να αποκτήσεις το πιο cozy σπίτι που είχες ποτέ!


https://www.instagram.com/p/CZOj4ecMHen/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1. Ξεκίνα από το κρεβάτι σου, προσθέτοντας ζεστά και cozy υφάσματα

Άλλαξε τα σατέν σεντόνια σου σε εκείνα που θα σε κρατούν ζεστή, όπως flannel ή jersey. Πρόσθεσε ένα πουπουλένιο πάπλωμα και μία κουβέρτα στο κάτω μέρος του κρεβατιού, και θα έχεις δημιουργήσει σε χρόνο dt το πιο cozy μέρος για τα περάσεις τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

#2. Η ψεύτικη γούνα και το βελούδο σε μαξιλάρια και ριχτάρια είναι must

Πρόσθεσε γούνινα μαξιλάρια και ένα βελούδινο ριχτάρι - ή καλύμματα - στον καναπέ σου, για να κάνεις τον χώρο σου να μοιάζει πιο άνετος και χουχουλιάρικος.

#3. Πρόσθεσε ζεστασιά στα πόδια σου

Εάν δεν μπορείς να αγοράσεις ένα τεράστιο και ζεστό χαλί, μπορείς να βάλεις μικρότερα χαλιά σε στρατηγικά σημεία, όπως γύρω από το κρεβάτι σου, κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού ή μπροστά από την πολυθρόνα.



#4. Πες «ναι» στον απαλό φωτισμό

Τοποθέτησε επιτραπέζια φωτιστικά με λάμπες LED θερμού τόνου για έναν απαλό φωτισμό σε κάθε χώρο του σπιτιού σου. Επίσης, το να χαλαρώνεις υπό το φως των κεριών είναι must κατά τους χειμερινούς μήνες.

#5. Δώσε βάση στις ζεστές και χειμωνιάτικες κουρτίνες

Πρόσθεσε στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες βελούδινες κουρτίνες ή οποιαδήποτε βαριά κουρτίνα που διαθέτει θερμική επένδυση. Εκτός από το ότι κάνουν έναν χώρο να φαίνεται ζεστός και άνετος, στην πραγματικότητα θα μονώσουν το δωμάτιο εμποδίζοντας τη διαρροή κρύου αέρα από τα παράθυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: