Τα 5 trends που θα βλέπεις το 2022 σε κάθε trendy μπάνιο- Υιοθέτησέ τα

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Τα 5 trends που θα βλέπεις το 2022 σε κάθε trendy μπάνιο- Υιοθέτησέ τα

Οι μεγαλύτερες τάσεις μπάνιου για το 2022 έχουν ήδη αποκαλυφθεί τόσο από τους ειδικούς αρχιτεκτονικών χώρων όσο και από interior designers. Μάθε τι χρειάζεσαι για να φρεσκάρεις τον χώρο του μπάνιου σου φέτος!

Αν και χρησιμοποιούνται κάθε μέρα, τα μπάνια τείνουν να είναι ένας από τους πιο παραμελημένους χώρους του σπιτιού. Μπορεί μια πλήρης ανακαίνιση μπάνιου να είναι δαπανηρή και ν' αποτελεί μια τεράστια ταλαιπωρία, αλλά η εφαρμογή των κορυφαίων τάσεων εσωτερικής διακόσμησης του 2022 στον χώρο σου μπορεί να είναι πιο απλή απ' όσο φαντάζεσαι.

Η προσθήκη μερικών αληθινών φυτών ή περισσότερων αξεσουάρ spa στο μπάνιο σου όπως κεριά, αρωματικά και αφράτες πετσέτες μπορεί να είναι μια απίθανη λύση χωρίς έξοδα. Ωστόσο, εάν μία από τις αποφάσεις σου για τη νέα χρονιά είναι να ανανεώσεις επιτέλους το μπάνιο σου (ναι το λες τόσα χρόνια και δεν το κάνεις), μπορείς να ακολουθήσεις τις πιο hot deco τάσεις της χρονιάς.

Από τολμηρές ταπετσαρίες μέχρι ουδέτερα αξεσουάρ, αυτές είναι οι 5 κορυφαίες τάσεις για το μπάνιο που πρέπει να είναι ακολουθήσεις για τη διαμόρφωση του πιο χαλαρωτικού χώρου του σπιτιού σου.

krevatokamara ananeosi

Η κρεβατοκάμαρά σου χρειάζεται ανανέωση! Αυτά είναι τα deco trends του 2022 για να την αναβαθμίσεις

1. Το μάρμαρο ήρθε για να μείνει


https://www.instagram.com/p/CYv75lHorse

Ενώ η χρήση μαρμάρου στο μπάνιο δεν είναι κάτι καινούργιο, οι πολυτελείς πέτρινες πλάκες θα αποδειχθούν πιο δημοφιλείς από ποτέ τόσο στα μπάνια όσο και στις τάσεις της κουζίνας για το 2022. Προσθέτοντας αμέσως μια πολυτελή αίσθηση σε κάθε χώρο, οι δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν κλασικό λευκό μάρμαρο με διακριτικές γκρι ή χρυσές φλέβες που διατρέχουν την πέτρα και μαύρο μάρμαρο που δίνει ένα κομψό, σύγχρονο φινίρισμα.

2. H έμπνευση έρχεται από το industrial style


https://www.instagram.com/p/B7ZHoLDB1j0

Tα μπάνια σε βιομηχανικό στιλ θα κυριαρχήσουν το 2022. Κάνε εικόνα «εκτεθειμένα» τούβλα ή υαλότουβλα σε στυλ σοφίτας στη Νέα Υόρκη, ορειχάλκινες πινελιές και rustic αξεσουάρ μπάνιου. Απίθανος συνδυασμός! Να θυμάσαι πως η επίτευξη της βιομηχανικής αισθητικής διακόσμησης μπορεί να γίνει χωρίς σημαντική αναμόρφωση στον χώρο σου.

3. Ένας χώρος γεμάτος φυτά

banio

Τα οικιακά φυτά χαμηλής συντήρησης που μπορείς να αγοράσεις από το φυτώριο της περιοχής σου είναι το καλύτερο στοίχημά σου καθώς και ομορφαίνουν το μπάνιο σου αλλά δίνουν ένα extra bonus καθώς καθαρίζουν και τον αέρα. Απλώς ψάξε στο Instagram ή το Pinterest και θα βρεις πολλές ιδέες για έμπνευση με αυτήν την τάση. Το γέμισμα ενός ολόκληρου τοίχου με φυτά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρεις μια νότα γαλήνης στο μπάνιο σου.

4. Μαύρες λεπτομέρειες

mavro banio

Η προσθήκη μαύρων λεπτομερειών θα δώσει στο μπάνιο σου ένα κομψό και εκλεπτυσμένο φινίρισμα χωρίς να κατακλύσεις το χώρο με πάρα πολλές σκούρες αποχρώσεις. Οι μαύρες βρύσες για παράδειγμα και τα φωτιστικά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσεις αν θέλεις να υιοθετήσεις αυτό το trend. Τα μαύρα φινιρίσματα ξεπερνούν όλα τα στυλ εσωτερικής διακόσμησης, καθιστώντας τα μια δημοφιλή επιλογή σε κάθε δωμάτιο.

5. Spa αίσθηση

spa

Δημιούργησε μια γαλήνια εμπειρία σαν να βρίσκεσαι σε spa με την προσθήκη μερικών πολυτελών πρόσθετων στοιχείων, όπως αρωματικά κεριά και στικς. Αν αναλογιστείς πως στις ζωές μας επικρατεί μεγάλη πίεση, τα μπάνια μας γίνονται περισσότερο ένα καταφύγιο, καθώς είναι ένα μέρος όπου μπορούμε να βιώνουμε την απόλυτη ηρεμία σε ένα ειρηνικό και prive περιβάλλον. Μπορείς να τολμήσεις και να εγκαταστήσεις μερικά στοιχεία στο μπάνιο που αποπνέουν μινιμαλισμό με ξύλινα λιτά έπιπλα ή απλά προσθέτοντας μερικά κεριά και κρύσταλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Marble Décor: Το νέο trend θα μας απασχολήσει πολύ το 2022 και έχει έναν ξεχωριστό λόγο

6 trends που θα πρωταγωνιστήσουν στη διακόσμηση το 2022