Ακόμα και η Kate Hudson oρκίζεται στις εντυπωσιακές ταπετσαρίες τοίχου... για romantic διάθεση!

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Ακόμα και η Kate Hudson oρκίζεται στις εντυπωσιακές ταπετσαρίες τοίχου... για romantic διάθεση!

Η διάσημη ηθοποιός έχει πάθει εμμονή με το No1 deco trend. Δες πώς έχει χαρίσει στυλ και φινέτσα σε κάθε μέρος του σπιτιού της και εμπνεύσου για τη νέα αλλαγή που θα κάνεις στο δικό σου σπίτι από αύριο κιόλας.

Οι ταπετσαρίες είναι μαγεία! Είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά σε κάθε χώρο και χαρίζει φινέτσα και ζεστασιά σε κάθε επίπεδη επιφάνεια. Όσα άρθρα κι αν διαβάσεις για τα νέα deco trends του 2022, οι πρωτότυπες ταπετσαρίες είναι το κυρίαρχο στοιχείο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των interior designers παγκοσμίως.

Κι αν νομίζεις πως μόνο οι deco exprerts αγαπούν τους επενδεδυμένους τοίχους, ξεκάθαρα πέφτεις έξω. Ιδανικό παράδειγμα η Kate Hudson η οποία ξέρει πώς να τραβάει την προσοχή -ακόμα και όταν το θέμα δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική- . Η 42χρονη star του Χόλυγουντ συνηθίζει να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες και videos από το σπίτι της, με πιο πρόσφατα στιγμιότυπα εκείνα που απεικονίζουν τις νέες ταπετσαρίες με τις οποίες έχει επενδύσει το μπάνιο της. Και όχι άδικα! Τις έχεις δει; Ακόμα και ο πιο αδιάφορος τοίχος με αυτά τα σχέδια θα γέμιζε προσωπικότητα!

tapetsaria3

10 υπέροχες ταπετσαρίες που θα σ' εμπνεύσουν για να ανανεώσεις το σαλόνι σου

Εκτός από τη ρουτίνα περιποίησης της Kate Hudson, τώρα λαχταρούμε και τις δεξιότητές της στη διακόσμηση. Όχι, δεν τα κάνει όλα μόνη της! Με τη βοήθεια του σχεδιαστή Darien Stokes, που αποτελεί τον άνθρωπο-κλειδί για τη μεταμόρφωση του σπιτιού της, η ηθοποιός έκανε τις απαιτούμενες αλλαγές στον εσωτερικό χώρο της έπαυλής της στο Λος Αντζελες προκειμένου να είναι πιο λειτουργικός μεν αλλά κυρίως να αποπνέει ηρεμία, ρομαντισμό και θετική διάθεση.


https://www.instagram.com/p/CY0ZZmeL9K3

Όπως μπορείς κι εσύ να δεις στην εικόνα, η Kate ακουμπάει στον τοίχο του μπάνιου της, ο οποίος είναι επενδεδυμένος με μια ιδιαίτερη -σε patterns- ταπετσαρία, δένοντας αρμονικά με τις χρυσές απλίκες και τα επίσης χρυσά αξεσουάρ του μπάνιου της. Η επιλογή αυτών των χρωματισμών και των μοτίβων δεν είναι τυχαία καθώς αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στον χώρο του μπάνιου για το 2022 -ναι , γι' αυτή την εντυπωσιακά αφηρημένη ταπετσαρία με φύλλα που μοιάζουν σαν να έχουν σκίσει τον τοίχο μιλάω-.

Το στυλ της διακόσμησης ονομάζεται Chintz

Η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα του post της: «Έβαλα ταπετσαρία στο μπάνιο μου και είμαι ερωτευμένη». Το ίδιο και εγώ Kate βλέποντας και θαυμάζοντας το τελικό αποτέλεσμα!

Το δωμάτιο όπου βάφεται και ετοιμάζεται η ηθοποιός είναι μέρος του σπιτιού που μένει με τον σύντροφό της Danny Fujikawa και τα 3 παιδιά της (τους γιους της Ryder και Bingham και την κόρη της Rani.) Πρόκειται στην πραγματικότητα για το πατρικό της, καθώς προηγουμένως αυτό το σπίτι άνηκε στη μητέρα της Goldie Hawn και στον σύντροφό της Kurt Russell.

katehudson tapetsaries8

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από τη διακόσμηση των τοίχων του σπιτιού της, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο πολύ αγαπά τις ιδιαίτερες ταπετσαρίες. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η star δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο της Rani, τους τοίχους του οποίου διακοσμούν ταπετσαρίες με λουλούδια. Στην πραγματικότητα όλο το δωμάτιο αποπνέει τόσο ρομαντισμό και παιδικότητα που μοιάζει με κήπο γεμάτο τριαντάφυλλα. Δες και μόνη σου...


https://www.instagram.com/p/CUGcSQQvMYq

Για το υπόλοιπο σπίτι της Kate Hudson θα επιστρέψω με νέο άρθρο μου καθώς η διάσημη ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια ζεστή φωλιά -συνδυάζοντας πολλά διακοσμητικά μυστικά- για να εμπνευστείς. Η κουζίνα της, η οποία διαθέτει ένα τμήμα γεμάτο με περίτεχνα πλακάκια αλλά και η επιλογή των επίπλων της δίνουν τροφή για ιδέες.

Στη gallery που ακολουθεί δες τις εντυπωσιακές ταπετσαρίες που δίνουν ξεχωριστή νότα στο σπίτι της και ίσως ήρθε η ώρα να πάρεις κι εσύ την απόφαση να κάνεις τις αλλαγές που πάντα ονειρεύεσαι (αλλά συνεχώς αναβάλλεις!).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ