Πώς ένα ζευγάρι μεταμόρφωσε ένα παλιό τροχοκινούμενο σε rustic κατοικία για να ταξιδεύει διαρκώς

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Πώς ένα ζευγάρι μεταμόρφωσε ένα παλιό τροχοκινούμενο σε rustic κατοικία για να ταξιδεύει διαρκώς

Το παλιό τροχοκινούμενο που αγόρασαν πριν από 2 χρόνια έχει μετατραπεί -χάρη στην προσωπική τους δουλειά και αισθητική-, σε μια ζεστή και μοντέρνα φωλιά.

Το να ταξιδεύεις με ένα τροχοσπιτο είναι μια ταξιδιωτική εμπειρία που όλοι θα ήθελαν να απολαύσουν. Η επιλογή ενός τροχοκινούμενου είτε για καλοκαιρινές διακοπές ανά την Ελλάδα είτε για χειμερινές στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, αποτελεί την απόλυτη alternative πρόταση για αποδράσεις στην κυριολεξία ...μέσα στη φύση.

Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι διαδεδομένο να έχει κανείς ως μόνιμη κατοικία ένα τροχοκινούμενο, όμως στο εξωτερικό είναι απόλυτα συνηθισμένο. Μπορεί να έχεις δει πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπου οι ήρωες μένουν σ΄ένα τροχόσπιτο. Θυμήσου τον Derek Shepherd στο Grey's Anatomy. Έμενε σ΄ένα τροχοκινούμενο με νικελ επένδυση που όλοι ζηλεύαμε όταν το πρωτοείδαμε...

Την απόφαση ν' αγοράσουν ένα παλιό τροχόσπιτο και να το μεταμορφώσουν στην πιο όμορφη rustic κατοικία αποφάσισε ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ. Ο Tyler και η Madison White είναι travel bloggers και αποφάσισαν να αγοράσουν αυτό το όχημα, για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

troxokinoumeno.jpg

Οι 10 ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης για ένα αξέχαστο ταξίδι με τις κολλητές σου

Όπως μπορείς να δεις στο video που ακολουθεί, το παλιό τροχοκινούμενο που αγόρασαν πριν από 2 χρόνια έχει μετατραπεί χάρη στην προσωπική τους δουλειά και αισθητική, σε μια ζεστή και μοντέρνα φωλιά που αποσπά τα πιο ένθερμα σχόλια από τους followers τους.

https://www.instagram.com/p/CbIz12cjyyy

Το ζευγάρι αποκαλύπτει σε κάθε post του τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες αλλά και το πώς πήραν την απόφαση να αγοράσουν ένα RV του 1984, να το ανακαινίσουν και να βρίσκονται συνεχώς on the road, ανακαλύπτοντας νέους κόσμους και καινούριες περιοχές. Στη συνέχεια, όπως αποκαλύπτει η Madison, το πούλησαν σε πολύ καλή τιμή και αγόρασαν ένα μεγαλύτερο. Έτσι κατάφεραν να ανακαινίσουν και αυτό και να ξεκινήσουν τα ταξίδια τους. Καθώς δέχονται πολλά μηνύματα για το πώς επιλέγουν τους προορισμούς αλλά και πώς σχεδιάζουν τα ταξίδια τους, απαντούν πάντα σε videos στο Instagram, δείχνοντας συνεχώς προσωπικές τους στιγμές μέσα στο τροχοκινούμενο.

«Αν θέλετε να ταξιδέψετε με πλήρες ωράριο, αλλά αυτό που σας εμποδίζει είναι να πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, ίσως μπορείτε!», λέει η Madison. «Προφανώς η κατάσταση του καθενός είναι διαφορετική. Αλλά αυτό που λειτούργησε για εμάς είναι η εξοικονόμηση πόρων για δύο χρόνια, ενώ και οι δύο εργαζόμασταν σε πλήρη απασχόληση. Αγοράσαμε ένα RV του 1984, το φτιάξαμε και το πουλήσαμε για να έχουμε μεγαλύτερο κέρδος. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε σε αυτό το RV αν θέλαμε πραγματικά. Αλλά η πώλησή του μας επέτρεψε να κάνουμε μια πολύ καλή αναβάθμιση. Τα ταξίδια πλήρους απασχόλησης μπορεί να μην είναι απρόσιτα. Δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο για να φτάσουμε εδώ. Έπρεπε να πούμε όχι σε πολλά πράγματα, αλλά θα προτιμούσα να παραλείψω να βγω έξω για φαγητό ή να αγοράσω ένα σωρό πράγματα από το amazon γνωρίζοντας ότι μπορώ να ζήσω αυτό που ζω τώρα».

https://www.instagram.com/p/CcjYhAmjZ_k

Η εμπειρία -όπως υποστηρίζουν και οι δύο- είναι ανεπανάληπτη. Η ανακαίνιση όχι μόνο άλλαξε τη ζωή τους προς το καλύτερο αλλά τους έκανε ήδη πλουσιότερους καθώς οι 47 χιλιάδες followers τους τούς ακολουθούν όπου κι αν βρίσκονται.

https://www.instagram.com/p/CXB3UHupUmm

Δες πώς το μεταμόρφωσαν στη gallery που ακολουθεί