5 χρώματα για να βάψεις τους τοίχους στο σπίτι και να φέρεις το καλοκαίρι

5 χρώματα για να βάψεις τους τοίχους στο σπίτι και να φέρεις το καλοκαίρι

Οι ωραιότερες επιλογές για να φέρεις αέρα ανανέωσης στο χώρο σου.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλεις να αποχωριστείς το λευκό χρώμα από τους τοίχους του σπιτιού σου. Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν το φετινό καλοκαίρι και είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις μια αισθητή αλλαγή στην διακόσμησή σου.

Οι τοίχοι φέτος θέλουν χρώμα...

https://www.instagram.com/p/CdsGTJ6NZDI

Το λευκό είναι ό,τι πιο βαρετό και αδιάφορο μπορείς να επιλέξεις για τους τοίχους του σπιτιού σου την ώρα που η χρωματική παλέτα διαθέτει αμέτρητες επιλογές. Μια ζωηρή, έντονη απόχρωση έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει οποιαδήποτε γωνιά στο σπίτι και να το μετατρέψει στο πιο cozy διαμέρισμα.

Ένας μονόχρωμος τοίχος στον οποίο θα δοκιμάσεις το ombre εφέ (με αποχρώσεις της επιλογής σου) θα μετατραπεί αυτομάτως στον πιο ενημερωμένο χώρο του σπιτιού. Οι ιδέες δεν σταματούν ποτέ αφού μπορείς να κάνεις mix n' match συνδυασμούς, να προσθέσεις ταπετσαρίες, κάδρα ή οτιδήποτε άλλο αρμόζει στην αισθητική σου.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές, άκρως εντυπωσιακές τεχνικές για να βάψεις τον τοίχο σου. Εάν έχεις αποφασίσει να πεις «ναι» σε μια μεγάλη αλλαγή χωρίς ωστόσο να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, είμαστε εδώ για εσένα. Βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο hot επιλογές για να κάνεις τον τοίχο σου...έργο τέχνης.

Κατέβασε στο κινητό σου αυτά τα 8 deco apps για να αναβαθμίσεις το σπίτι σου like a pro

5 wall trends που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος

1) Τοίχος σε σκούρα χρώματα (μαύρο, σκούρο γκρι κ.ά)

Οι σκουρόχρωμοι τοίχοι θα βοηθήσουν το μάτι να εστιάσει στα έπιπλα που έχεις στον χώρο σου και θα προσθέσουν βάθος.

2) Welcome to the jungle

Ναι, μπορείς να μετατρέψεις το χώρο σου σε τροπικό παράδεισο επενδύοντας σε μια ιδιαίτερη ταπετσαρία στα χρώματα της φύσης.

3) Πολύ έντονες αποχρώσεις

Ένα πολύ έντονο, φωτεινό χρώμα (κίτρινο, πράσινο κ.ά) θα ανανεώσει αμέσως τον χώρο σου.

4) Ombre τοίχος

Ένας ombre τοίχος αρκεί για να κάνεις τη διαφορά. Βρες μια απόχρωση της αρεσκείας σου και τοποθέτησε τις χρωματικές της διαβαθμίσεις στον τοίχο.

5) Color block

Το coloblocking επιστρέφει δυναμικά φέτος. Βρες δύο έντονες αποχρώσεις τις οποίες θα συνδυάσεις για τους τοίχους σου, αποκτώντας πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πηγή κεντρικής: shokodesign