Δώσε κομψότητα στον χώρο σου διακοσμώντας τον με βιβλία- 11 ιδέες για να εμπνευστείς

Δώσε κομψότητα στον χώρο σου διακοσμώντας τον με βιβλία- 11 ιδέες για να εμπνευστείς

Δεν μπορείς να φανταστείς πόση μοναδικότητα μπορεί να αποπνέει το σπίτι σου αν κάνεις τον κύριο πρωταγωνιστή της διακόσμησης... τα βιβλία σου!

Η διακόσμηση με βιβλία είναι ένας υπέροχος τρόπος για να προσθέσεις χαρακτήρα σε έναν χώρο καθώς αποτελεί μια φιλόξενη και διαχρονική αίσθηση και αξία. Μέσα σε όλα τα εντυπωσιακά αξεσουάρ που πρωταγωνιστούν σ' ένα σπίτι, τα βιβλία μπορούν εύκολα να ξεχαστούν, στρυμωγμένα πάντα σε μια βιβλιοθήκη.

Με τη σωστή όμως τοποθέτηση και τους κατάλληλους συνδυασμούς (αλλά και με το σωστό styling) τα βιβλία μπορούν να ξαναγεννηθούν, να αποκτήσουν μια άλλη αξία και φυσικά να πάρουν τη θέση που τους αξίζει. Είτε ψάχνεις τρόπους για να οργανώσεις τις ιδέες που έχεις βρει στο Internet για να φτιάξεις τα ράφια σου, είτε για να φέρεις ξανά σε πρώτο πλάνο τα αγαπημένα σου εξώφυλλα, έλα να δούμε πώς μπορείς με δημιουργικές ιδέες διακόσμησης να μεταμορφώσεις το σαλόνι σου με κύριο πρωταγωνιστή τα βιβλία σου!

To λινό θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο καλοκαιρινό δωμάτιο σύμφωνα με τους designers

Είσαι λάτρης των βιβλίων και αναζητάς τρόπους να φέρεις αρμονία στις ιδέες αποθήκευσης των βιβλίων σου ή αναζητάς έμπνευση για να οργανώσεις μια αναγνωστική γωνιά; Ό,τι κι αν θέλεις να κάνεις, μπορείς να το πετύχεις με έξυπνους τρόπους.

1. Δημιούργησε τοίχους από βιβλία

2. Διακόσμησε με βιβλιά ανάλογα με το χρώμα τους

3. Πρόσθεσε βιβλία μεταξύ διαφορετικών άλλων αξεσουάρ

4. Διακόσμησε ένα coffee table με βιβλία

vivlia2.jpg

5. Φτιάξε έναν τοίχο με τα εξώφυλλα αγαπημένων σου βιβλίων

6. Διακόσμησε με φυτά και βιβλία

7. Επίλεξε ταπετσαρίες με βιβλία

8. Τα vintage βιβλία προσδίδουν στυλ και διαχρονικότητα