Σίσσυ Χρηστίδου: Το σπίτι της στα Βριλήσσια είναι το όνειρο κάθε Instagrammer

Τσακιρίδου Χριστίνα
Σίσσυ Χρηστίδου: Το σπίτι της στα Βριλήσσια είναι το όνειρο κάθε Instagrammer

Η παρουσιάστρια μετακόμισε φέτος σε νέο σπίτι και το διακόσμησε καλύτερα κι από επαγγελματία.

H Σίσσυ Χρηστίδου πήρε μια μεγάλη απόφαση κατά την διάρκεια του 2021 αφού εγκατέλειψε την εντυπωσιακή μεζονέτα που έμενε τα τελευταία 3 χρόνια στα Βόρεια Προάστια. Η παρουσιάστρια και οι γιοι της κατοικούσαν στην Νέα Πεντέλη ωστόσο από τον περασμένο Μάϊο βρίσκονται λίγο πιο κάτω, στα γειτονικά Βριλήσσια.

«Μην με βλέπετε ψύχραιμη, βαμμένη και αγέρωχη. SEND HELP!! Τρία χρόνια σε αυτό το σπίτι και κάτι μου λέει πως θα χρειαστώ ακόμα τρία για να πακετάρω!», είχε γράψει η Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram όταν ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός ποζάροντας με τις κούτες της μετακόμισης.

https://www.instagram.com/p/COh2VkXLuKC

Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο της σπίτι έχει Pinterest αισθητική και πολύ μεγαλύτερη ντουλάπα

Το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου στα Βριλήσσια είναι βγαλμένο από το Pinterest

Η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει ένα πολύ ζεστό, cozy σπίτι στο οποίο απολαμβάνει τον ελεύθερό της χρόνο μαζί με τα παιδιά. Μαμά και γιοι βλέπουν συχνά ταινίες στη μεγάλη τηλεόραση που βρίσκεται στο σαλόνι, το οποίο αναμφίβολα αποτελεί το πιο wow spot.

Στον χώρο θα δεις επίσης μια υπέροχη βιβλιοθήκη και το ενεργειακό τζάκι που επέλεξε η Σίσσυ για την νέα της κατοικία. Όσον αφορά τα διακοσμητικά, η παρουσιάστρια είχε εμφανείς boho επιρροές με τα ψάθινα καλάθια, το επιβλητικό κηροπήγιο και το εντυπωσιακό επιτραπέζιο βάζο να μας δίνουν έμπνευση σε θέματα deco.

https://www.instagram.com/p/CTXj32WI5Bf

Λίγο πιο δίπλα η λευκή κουζίνα στην οποία η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί αμέτρητα Instagram-stories είτε όταν πίνει τον καφέ της είτε όταν τρώει το γεύμα της μετά από μια κουραστική ημέρα. Το λευκό χρώμα κάνει τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος, καθαρός και τακτοποιημένος.

sissy_kouzina.jpg

Το υπνοδωμάτιο της Σίσσυς είναι κι αυτό σε τόνους του λευκού, το οποίο όπως φαίνεται η παρουσιάστρια αγαπά ιδιαίτερα. Η Σίσσυ επένδυσε σε ένα μεγάλο, άνετο κρεβάτι με λευκό κεφαλάρι τα οποία συνδύασε με ασορτί κομοδίνο και φωτιστικό.

Η πλούσια γκανταρόμπα της παρουσιάστριας στεγάζεται σε ειδική ντουλάπα η οποία φυσικά διαθέτει καθρέφτη για τις Instagrammικές πόζες της Σίσσυς με το #ootd.

https://www.instagram.com/p/CO-q43FLUaD

Πηγή κεντρικής: sissychristidou

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της παρουσιάστριας.