Το σπίτι της Katy Perry και του Orlando Bloom στο Beverly Hills έχει τζάκι, κήπο και πολλή αγάπη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το σπίτι της Katy Perry και του Orlando Bloom στο Beverly Hills έχει τζάκι, κήπο και πολλή αγάπη
2019 Invision

Το διάσημο ζευγάρι μεγαλώνει την κόρη του, Daisy-Dove σε μια πολυτελή έπαυλη που έχει όλες τις ανέσεις.

H Katy Perry και ο Orlando Bloom ερωτεύτηκαν παράφορα πριν από περίπου 5 χρόνια και σήμερα έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την 1 έτους κόρη τους, να ολοκληρώνει την ευτυχία τους.

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 26 Αυγούστου 2020, καρπό του έρωτά της με τον 45χρονο ηθοποιό. Το ζευγάρι επέλεξε να ενημερώσει τον κόσμο για την άφιξη της κόρης τους, Daisy Dove Bloom, μέσα από μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της Unicef της οποίας είναι και οι δυο πρέσβεις Καλής Θέλησης.

https://www.instagram.com/p/CATbzU7HEet

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν αποκλείει την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού στο μέλλον ωστόσο για την ώρα η Katy Perry εστιάζει στην καριέρα της. Η τραγουδίστρια έχει επιστρέψει στην κριτική επιτροπή του «Αmerican Idol» με αποτέλεσμα να διαθέτει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

Το σπίτι της Kendall Jenner στο L.A είναι ένας minimal παράδεισος

https://www.instagram.com/p/B_vXX5aHJqT

Το πολυτελές σπίτι της Katy Perry και του Orlando Bloom

Το διάσημο ζευγάρι έχει στεγάσει την αγάπη του σε ένα υπέροχο σπίτι στο Beverly Hills, αξίας 19 εκατομμυρίων δολαρίων (τιμή που έχουν ορίσει για πώληση). Η κατοικία διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια, κήπο, πισίνα και πολλές ακόμη παροχές.

Ένας από τους κύριους λόγους που επέλεξαν το συγκεκριμένο ακίνητο είναι η τοποθεσία του αφού προσφέρει ιδιωτικότητα. Το σπίτι είναι κρυμμένο κατά μήκος του δρόμου και έχει κεντρική πύλη ασφαλείας που φρουρείται επί 24ωρου βάσεως.

Το «ησυχαστήριο» της τραγουδίστριας και του ηθοποιού εκτείνεται σε 5.500 τετραγωνικά μέτρα, περιλαμβάνει έναν καταπράσινο κήπο, πισίνα και ιδιωτικά μονοπάτια πεζοπορίας. Στον ελεύθερό του χρόνο το ζευγάρι χαλαρώνει στο υπέροχο δεντρόσπιτο που δημιούργησαν ή κάνουν ανέμελες βουτιές με την κορούλα τους.

perry2.jpg

Στο σαλόνι τους πρωταγωνιστούν οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις και συγκεκριμένα τόνοι του μπλε. Το επιβλητικό τζάκι, ο βελούδινος καναπές και οι κρεμ πολυθρόνες αποτελούν αγαπημένα spots της pop star αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: apimages.com