Στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια ο χρόνος δεν αρχίζει από Ρουκ Ζουκ αλλά σταματάει με τόσο cozy vibes

Ανθή Μιμηγιάννη
Στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια ο χρόνος δεν αρχίζει από Ρουκ Ζουκ αλλά σταματάει με τόσο cozy vibes

«Είναι κάποιες μέρες που απλώς θέλεις να παραμείνεις στη ζεστασιά & την ασφάλεια του σπιτιού σου. Συμβαίνει και σε εσάς;», έχει πει η παρουσιάστρια και ηθοποιός. 

Δεν χρειάζεται να ξέρεις καλά τη Ζέτα Μακρυπούλια για να αντιληφθείς δύο πράγματα για εκείνη. Το ταλέντο της στην υποκριτική είναι δεδομένο και το χιούμορ της είναι σε άλλα επίπεδα. Και αυτά δεν θέλουν ούτε ταλέντο ούτε και χιούμορ για να τα καταλάβεις. Ναι; Ναι.

Η ηθοποιός, ανάμεσα σε άλλα, έχει και μια ισχυρή σχέση με τον φακό, ο οποίος την αγαπάει τόσο, ώστε να την κάνει να "υπάρχει" τηλεοπτικά εδώ και χρόνια μέσα από projects που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Projects στα οποία εκείνη άφησε το δικό της αποτύπωμα που ήταν τόσο ισχυρό που κατάφερε να ισοπεδώσει στη μνήμη του κοινού τις επόμενες παρουσίες που ανέλαβαν μετά από εκείνη. Τη Ζέτα θυμούνται όλοι. Μάλιστα, η ίδια έχει καταφέρει και το αντίθετο όταν ανέλαβε projects με τα οποία κάποιοι άλλοι άνθρωποι ήταν ταυτισμένοι. Εκείνη κατάφερε πάλι να βάλει τη δική της σφραγίδα σε αυτά.

Όπως για παράδειγμα έκανε στο Ρουκ Ζουκ. Στο τηλεπαιχνίδι που δεν πίστευε κανείς πως θα μπορούσε να ταυτιστεί με άλλον άνθρωπο, πέρα από εκείνον που το σύστησε στο κοινό τη δεκαετία του '90 και μιλάμε φυσικά για τη Μαίρη Μηλιαρέση η οποία και έχει βγάλει πολλές φορές το καπέλο μέσα από δηλώσεις της στη νέα οικοδέσποινα του Ρουκ. Στο εν λόγω παιχνίδι, βλέπουμε τη Ζέτα πιο Ζέτα και από Ζέτα και αυτό βγαίνει στο φακό και στο κοινό που της χαρίζει συνεχώς υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι φίλοι της ηθοποιού όσο εντυπωσιακή κι αν είναι, παραμένει πάντα το κορίτσι της διπλανής πόρτας, το οποίο και έχει ένα σπίτι ανοιχτό για τους δικούς της ανθρώπους. Ένα σπίτι στο οποίο βασική προϋπόθεση είναι το χρώμα, τα θεωρητικά αλλά και vintage αντικείμενα, τα μεγάλα παράθυρα, οι άνετοι καναπέδες και φυσικά η βεράντα στην οποία χαλαρώνει πάντα με φίλους της.

«Είναι κάποιες μέρες που απλώς θέλεις να παραμείνεις στη ζεστασιά & την ασφάλεια του σπιτιού σου. Συμβαίνει και σε εσάς;», έχει πει η κινηματογραφική "Σούλα έλα ξανά" μέσα από σχετική της ανάρτηση στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CeOm5utoWW0

Χωρίς να θέλουμε να της πλέξουμε άλλο το εγκώμιο καθώς και η ίδια θα νιώθει άβολα ας δούμε πλάνα από το σπίτι που στεγάζει τα όνειρά της. Και ο χρόνος αρχίζει από Ρουκ Ζουκ.

https://www.instagram.com/p/CeD_VeCI8Gr