Το σπίτι της Ζέτας Δούκα & του Μιχάλη Χατζαντωνά στη Βούλα είναι γεμάτο θετικά vibes

Το σπίτι της Ζέτας Δούκα & του Μιχάλη Χατζαντωνά στη Βούλα είναι γεμάτο θετικά vibes

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς έχουν μια από τις ωραιότερες κατοικίες στα Νότια προάστια.

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. H ηθοποιός και ο γυμναστής μετρούν 9 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει μια 6χρονη κόρη, την μονάκριβή τους Θάλεια.

Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε τον Απρίλιο του 2016 με την γέννηση της κόρης τους και σήμερα οι 3 τους αποτελούν #familygoals. Η 48χρονη ηθοποιός έχει αναφερθεί στην απόφασή της να μην παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, τονίζοντας:

«Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο».

https://www.instagram.com/p/CiGG4XVrhCy

Στο σπίτι της Μαντώς Γαστεράτου στην Εκάλη η ντουλάπα της έχει κερδίσει τα περισσότερα likes

Το υπέροχο σπίτι τους στη Βούλα

Η αγαπημένη οικογένεια κατοικεί τα τελευταία χρόνια στα Νότια προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας. Η Ζέτα Δούκα χρησιμοποιεί καθημερινά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται στιγμές τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα.

Μια ματιά στις αναρτήσεις που έχει κάνει η ηθοποιός μέσα από το σπίτι αρκεί για να εντοπίσεις τις αγαπημένες της γωνιές και να αντλήσεις έμπνευση για την διακόσμηση του χώρου σου.

https://www.instagram.com/p/BuwKPZGgI1m

Τα έντονα χρώματα και τα διακοσμητικά είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ενώ τα καταπράσινα φυτά δίνουν urban vibes. Στο σαλόνι δεσπόζει ο μεγάλος, λευκός καναπές, αποθηκευτικά έπιπλα και ένα επιβλητικό τζάκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/BzQR1IpIHxY

Γυάλινα βάζα, καθρέπτες, κηροπήγια και παιχνίδια της μικρής Θάλειας ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση και βρίσκονται σχεδόν παντού. Ένα από τα ωραιότερα spots στο σπίτι είναι η καταπράσινη βεράντα στην οποία χαλαρώνει η ηθοποιός μετά από μια κουραστική ημέρα. Ένα καφέ τραπεζάκι από bamboo με γυάλινη επιφάνεια, καρέκλες με γκρι μαξιλάρες και πράσινα φυτά δημιουργούν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα που αποπνέει γαλήνη και ηρεμία.

Πηγή κεντρικής: zetadouka

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι τους.