To σπίτι της Φωτεινής Πετρογιάννη έχει τζάκι, υπέροχα διακοσμητικά και ιδέες για να αντιγράψεις

To σπίτι της Φωτεινής Πετρογιάννη έχει τζάκι, υπέροχα διακοσμητικά και ιδέες για να αντιγράψεις

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει ένα από τα πιο μοντέρνα διαμερίσματα από το οποίο μπορείς να αντλήσεις έμπνευση για τον χώρο σου.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη βρίσκεται φέτος στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό». Η γνωστή δημοσιογράφος διανύει μια πολύ καλή περίοδο τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Η 37χρονη έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του σκηνοθέτη, Μιχαήλ Ρουμπή, με τον οποίο συγκατοικεί. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα τετράποδο κατοικίδιο στο οποίο τρέφει μεγάλη αδυναμία.

«Είμαι σε μια σχέση που με βοηθάει να ισορροπώ. Επειδή είμαι εργασιομανής και βάζω τη δουλειά πάνω απ’ όλα, έχω την τάση να βγάζω όλη μου την ένταση στα προσωπικά μου. Η σχέση μου είναι λίγο σαν σάκος του μποξ. Το καλό όμως είναι ότι με έχει καταλάβει και το αποδέχεται, γιατί υπάρχει αγάπη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

https://www.instagram.com/p/CYKmdY9ruEh

Το σπίτι της Χαρούλας Αλεξίου κρύβει σε κάθε του γωνιά 50 χρόνια μελωδίες και όλα τη θυμίζουν

Το μοντέρνο σπίτι της

Η παρουσιάστρια μετρά αρκετά χρόνια τηλεοπτικής πορείας και έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες. Η δημοσιογράφος και ο σκηνοθέτης έχουν διακοσμήσει το σπίτι τους με πολύ αγάπη και γούστο, με αποτέλεσμα αυτό να αποπνέει cozy vibes.

Η 37χρονη είναι πολύ ενεργή στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει στιγμιότυπα μέσα από το διαμέρισμά της. Μια ματιά στο προφίλ της αρκεί για να δούμε όλες της αγαπημένες της γωνιές όπως είναι το μπαλκόνι και η υπέροχη βεράντα.

https://www.instagram.com/p/B-z5Utahf6u

Όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες το σπίτι της Φωτεινής Πετρογιάννη είναι αρκετά μοντέρνο, γεμάτο minimal διακοσμητικά. Το γκρι, το μπεζ και το μαύρο είναι οι απόλυτοι χρωματικοί πρωταγωνιστές στον χώρο ενώ τα ξύλινα έπιπλα δίνουν μια αίσθηση ζεστασιάς.

Το τζάκι το οποίο είναι σε πράσινο χρώμα, αποτελεί αγαπημένο spot του ζευγαριού για τις κρύες νύχτες του χειμώνα (και όχι μόνο). Τα καφέ-πράσινα διακοσμητικά προσδίδουν μια pop διάθεση στο σαλόνι, στο οποίο η δημοσιογράφος περνά τα βράδια της, χαλαρώνοντας με το κατοικίδιο της.

https://www.instagram.com/p/CL-PksSMUsY

Η δημοσιογράφος μας έχει δείξει αρκετές φορές την κουζίνα της, στην οποία φτιάχνει τις αγαπημένες της συνταγές και τα υγιεινά σνακ που την συντροφεύουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή κεντρικής: fotinipetrogianni_

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ζεστό σπίτι της δημοσιογράφου.