Το σπίτι της Reese Witherspoon στην Καλιφόρνια είναι το ησυχαστήριο που όλες θα θέλαμε να έχουμε

Το σπίτι της Reese Witherspoon στην Καλιφόρνια είναι το ησυχαστήριο που όλες θα θέλαμε να έχουμε

Η διάσημη ηθοποιός ξόδεψε περισσότερα από 25 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει την κατοικία των ονείρων της.

H Reese Witherspoon είναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές ηθοποιούς του Hollywood. Η 46χρονη σταρ έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της υποκριτικής και μας έχει χαρίσει πολλές αξιόλογες ερμηνείες.

Η διάσημη ηθοποιός βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Jim Toth με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Το διάσημο ζευγάρι ξόδεψε 25 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά της νέας κατοικίας τους, αφού ήθελαν να αποκτήσουν ένα σπίτι ακριβώς όπως το είχαν ονειρευτεί.

To πολυτελές σπίτι της Reese Witherspoon

Το πολυτελές οίκημα βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε έναν από τους πιο απομονωμένους δρόμους του Los Angeles. Βασικό του πλεονέκτημα το γεγονός ότι περιβάλλεται από δέντρα και είναι «κρυμμένο», προσφέροντας ιδιωτικότητα και ηρεμία.

reese9.jpg

Η ηθοποιός πλήρωσε αρχικά 16 εκατομμύρια δολάρια για το ακίνητο, αλλά λόγω των ανακαινίσεων και των προσθηκών, το συνολικό κόστος άγγιξε τα 25 εκατομμύρια. Το πολυτελές σπίτι διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια, γυμναστήριο, σάουνα, θερμαινόμενη πισίνα και υπαίθριο τζάκι.

Η Witherspoon δεν έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού μιας και θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της ηθοποιού στο Instagram αρκεί για να εντοπίσεις μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει εντός του σπιτιού με casual διάθεση.

Tο σπίτι της Kris Jenner στο L.A έχει φως, φινέτσα και ό,τι αρμόζει σε μια momager

https://www.instagram.com/p/CjSv1P6joxc

Το σαλόνι διαθέτει πολλά, διαφορετικά μεταξύ τους έπιπλα σε μοντέρνες και πιο κλασικές γραμμές. Το ιδιαίτερο χαλί προσθέτει ζωντάνια και χρώμα στο χώρο ο οποίος είναι διακοσμημένος σε γήινες αποχρώσεις.

Η Reese Witherspoon έχει φέρει καλοκαιρινό αέρα στο υπνοδωμάτιό της επιλέγοντας σκεπάσματα και κουρτίνες σε μπλε απόχρωση. Στο luxury μπάνιο κυριαρχεί το λευκό χρώμα το οποίο συνδυάζεται τέλεια με το μπεζ. Το αποτέλεσμα που δίνουν αυτά τα δύο χρώματα είναι πολυτελές και αρκετά κομψό.

Στο παρακάτω video μπορείς να απολαύσεις την Reese Witherspoon η οποία σε ξεναγεί στον χώρο της.

Πηγή κεντρικής: reesewitherspoon