Το σπίτι της Jennifer Aniston στο Bel Air έχει vintage έπιπλα, πίνακες και μοναδική θέα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το σπίτι της Jennifer Aniston στο Bel Air έχει vintage έπιπλα, πίνακες και μοναδική θέα

Η 53χρονη σταρ έχει μια από τις ωραιότερες κατοικίες στην California, στην οποία έχει βάλει τις προσωπικές της πινελιές.

H Jennifer Aniston είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της γενιάς της. Η 53χρονη σταρ έχει επενδύσει έξυπνα τα χρήματά της, με το σπίτι της στο Bel Air να αποτελεί την καλύτερή της αγορά.

Η εντυπωσιακή έπαυλη της Αμερικανίδας σταρ είχε φιλοξενηθεί πριν μερικά χρόνια στις σελίδες του διάσημου περιοδικού αρχιτεκτονικής και διακόσμησης «Architectural Digest» και έτσι εμείς είδαμε αποκλειστικά πλάνα από τον χώρο της.

«Κάθε γωνιά του σπιτιού είναι και μια εμπειρία. Σε όποιο σημείο κι αν κοιτάξεις, η εικόνα είναι εντυπωσιακή. Δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά ώστε να μην υπάρχει τίποτα παράταιρο και να δένουν όλα τέλεια μεταξύ τους», είχε δηλώσει η Αniston, η οποία είχε τον πρώτο λόγο στη διακόσμηση του σπιτιού.

Hailey & Justin Bieber: H έπαυλή τους στο Beverly Hills έχει πισίνα, playroom και ό,τι άλλο θες

https://www.instagram.com/p/CFYCMQED8Pr

Το υπέροχο σπίτι της Jennifer Aniston

Η πολυτελής κατοικία της Jennifer Aniston στο Bel Air έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα A. Quincy Jones, ο οποίος το ολοκλήρωσε το 1965. Η 53χρονη ηθοποιός απέκτησε το συγκεκριμένο ακίνητο το 2011, αφού πρώτα πούλησε το αγαπημένο της οίκημα στο Los Angeles.

«Είχε ιδιαίτερη προτίμηση στο ξύλο, στην πέτρα και το μέταλλο, υλικά που έχουν ουσία και βάθος. Η βασική εντολή της πάντως ήταν: “Δεν έχει σημασία πόσο όμορφο ή σαγηνευτικό είναι το αποτέλεσμα. Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να εκπέμπει οικειότητα και ζεστασιά”», ανέφερε στο AD ένας από τους interior designs που συνεργάστηκε η ηθοποιός για το σπίτι της.

Το σπίτι της Aniston είναι ένα δείγμα μοντέρνας Καλιφορνέζικης αρχιτεκτονικής και έχει έκταση 13.000 τετραγωνικών μέτρων. Διαθέτει τέσσερις πολυτελείς κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια και ένα extra WC. Η γκαρνταρόμπα της ηθοποιού είναι τεράστια με την ντουλάπα-δωμάτιο να αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας.

1663939921434-635650561-spiti5.jpg

Η σταρ της μεγάλης οθόνης δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για την τέχνη της διακόσμησης και έχει κατά καιρούς δηλώσει ότι, αν δεν είχε ασχοληθεί με την υποκριτική, θα είχε ακολουθήσει τον δρόμο του interior design.

«Υπάρχει μια μαγεία στην επιλογή υφασμάτων και επίπλων. Οποτε το κάνω, μου γεμίζει την ψυχή», είχε αναφέρει η Aniston στο «Architectural Digest».

1663939938534-282667430-spiti1.jpg

Στο σαλόνι της ηθοποιού δεσπόζουν έπιπλα 50s αισθητικής, αντίκες, μεταξωτά χαλιά, ταπετσαρίες ζωγραφισμένες στο χέρι και εντυπωσιακοί πίνακες. Ο σχεδιαστής Marcello Villano και η αρχιτέκτονας τοπίου Anne Attinger αναδιοργάνωσαν τους εξωτερικούς χώρους για να δημιουργήσουν μία σειρά από εξωτερικά δωμάτια τα οποία συνδέονται μεταξύ τους, βεράντες και mini κήπους εμπνευσμένους από την Ασία.

Πηγή κεντρικής: home.no37

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της ηθοποιού.