Το σπίτι της Gwyneth Paltrow στην California έχει χρώμα και vibes από Παρίσι

Το σπίτι της Gwyneth Paltrow στην California έχει χρώμα και vibes από Παρίσι

Η διάσημη ηθοποιός έφτιαξε το διαμέρισμα των ονείρων της στο Montecito και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Η Gwyneth Paltrow θεωρείται μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς του Hollywood και μετρά 30 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της μένουν σε μια υπέροχη κατοικία στο Montecito της California.

Το σπίτι της Gwyneth Paltrow στην California

H 50χρονη ανακαίνιζε το σπίτι της για έξι ολόκληρα χρόνια μέχρι να υλοποιηθεί το σχέδιο που είχε φανταστεί αρχικά. Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο υπέροχο σπίτι της που χαρακτηρίζει ως «Παριζιάνικο διαμέρισμα μέσα σε έναν παλιό Ευρωπαϊκό αχυρώνα» για το περιοδικό Architectural Digest και εξήγησε γιατί χρειάστηκαν τόσα χρόνια για να το ολοκληρώσει.

Όπως είπε η ίδια, ανακάλυψε το συγκεκριμένο σπίτι ενώ έκανε βόλτα με την οικογένειά της το 2015.

«Υπήρχαν άγρια ζώα που ζούσαν εκεί και πολλά ζωύφια αλλά ερωτεύτηκα τη γη και τη θέα. Έτσι αποφάσισε να χτίσει εκεί το σπίτι των ονείρων της, αλλάζοντας το αρχικό οίκημα και μετατρέποντάς το σε ένα σπίτι βασισμένο στον τρόπο ζωής της οικογένειάς μου», τόνισε η Paltrow.

https://www.instagram.com/p/CZe4ZtPhdff

Το σπίτι της Reese Witherspoon στην Καλιφόρνια είναι το ησυχαστήριο που όλες θα θέλαμε να έχουμε

Και πρόσθεσε: «Ξοδέψαμε αρκετό χρόνο αξιολογώντας τις συνήθειες της οικογένειας. Πως ζούμε πραγματικά, τι μας κάνει να νιώθουμε άνετα. Εστιάσαμε στην εμπειρία, το συναίσθημα».

https://www.instagram.com/p/CZfT4P-hClA

«Η δύναμη του σπιτιού είναι στις λεπτές διακρίσεις ανάμεσα στο φως και τον χώρο. Το σπίτι είναι χτισμένο με ακρίβεια, χώρους που έγιναν με πολλή σκέψη και που εξελίχτηκαν μέσα στα χρόνια», τονίζει η ηθοποιός.

Στο διάδρομο της εισόδου, οι διακοσμητές επέλεξαν να κοσμήσουν το πάτωμα του σπιτιού με μια ασπρόμαυρη σκακιέρα που αποτελεί ένα διαχρονικό και ιδιαίτερο μοτίβο. Τα περίτεχνα πιάτα της ηθοποιού σε λευκό και μπλε χρώμα βρίσκονται σε περίοπτη θέση στο σπίτι της και είναι εύκολα προσβάσιμα για τα οικογενειακά τραπέζια.

https://www.instagram.com/p/CZff1GuPoSy

To τζάκι από φυσική πέτρα και η vintage ταπετσαρία δένουν απόλυτα με τον luxury πολυέλαιο και το μοντέρνο τραπέζι που δεσπόζει στον χώρο.

Πηγή κεντρικής: gwynethpaltrow

Στο video που ακολουθεί η διάσημη ηθοποιός μας ξεναγεί στο υπέροχο σπίτι της.