Ροζ ή χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο; Τα trends στη διακόσμηση φέτος είναι μόνο vintage

Ροζ ή χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο; Τα trends στη διακόσμηση φέτος είναι μόνο vintage

Oι ωραιότερες προτάσεις για να αντλήσεις έμπνευση και να αντιγράψεις.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και μια βόλτα στα εμπορικά καταστήματα της γειτονιάς σου αρκεί για να πειστείς. Πολλά μαγαζιά και και σπίτια έχουν στολίσει το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, βάζοντάς μας για τα καλά σε Xmas mood.

Η διαδικασία στολισμού είναι αναμφίβολα μια πολύ ευχάριστη και μαγική στιγμή για μικρούς και μεγάλους. Όλοι μας έχουμε έντονες αναμνήσεις από τον στολισμό του δέντρου, εικόνες από τα στολίδια και τα λαμπάκια που κοσμούσαν το σπίτι κάθε χρονιά.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο θέλουμε πάντα να είναι μοναδικό και πρωτότυπο γι' αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να ακολουθήσεις οδηγίες. Αντίθετα προσπάθησε να αυτοσχεδιάσεις και να αντλήσεις ιδέες μέχρι να καταλήξεις σε αυτό που σου ταιριάζει.

5 προτάσεις για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου

1) Γυαλιστερά στολίδια Brite

https://www.instagram.com/p/CH5tm1Lga-G

Εξαιρετικά δημοφιλή στα τέλη της δεκαετίας του 1940 και στις αρχές της δεκαετίας του 1950, τα στολίδια Shiny Brite είναι μια από τις πιο hot vintage χριστουγεννιάτικες τάσεις χάρη στα έντονα χρώματα και τα λαμπερά φινιρίσματα τους. Τα αυθεντικά στολίδια Shiny Brite κατασκευάστηκαν για πρώτη φορά στο New Jersey το 1939 και αποτελούν βασικό στοιχείο της Aμερικανικής διακόσμησης για αιώνες.

2) Vintage κούπες με τον Αι-Βασίλη

https://www.instagram.com/p/CkearGTu5g8

Το 1949, η εμβληματική κούπα με το πρόσωπο του Άγιου Βασίλη κατασκευάστηκε από την εταιρεία Hold Howard και έγινε βασικό Χριστουγεννιάτικο item για αρκετές δεκαετίες. Φέτος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends διακόσμησης αφού μπορεί να τοποθετηθεί στο δέντρο σου για να ολοκληρώσει τον στολισμό του.

3) Χιονισμένο δέντρο

https://www.instagram.com/p/CXb99IDFHy-

Τα χιονισμένα δέντρα είναι ξανά στο επίκεντρο και θα τα βλέπεις παντού φέτος. Στην αγορά θα βρεις ψεύτικο χιόνι σε μορφή σπρέι ή σε σακούλα για να απογειώσεις την εμφάνιση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σου.

Το σπίτι της Salma Hayek στο Λονδίνο έχει 17 υπνοδωμάτια και αμέτρητες ιδέες για να αντιγράψεις

4) Πρωτότυπα δέντρα

Δέντρα από σπάγκο, ιδιαίτερες κατασκευές που δεν θυμίζουν το κλασικό δέντρο και οτιδήποτε άλλο σε εμπνέει μπορεί να τοποθετηθεί φέτος στο σαλόνι σου.

5) Δέντρα με ροζ διακόσμηση

https://www.instagram.com/p/CktaohuPLYq

Το Barbiecore trend είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της σεζόν και το ροζ χρώμα δείχνει πως ήρθε για να μείνει. Επίλεξέ το για τον στολισμό του δέντρου σου αν θες να δημιουργήσεις ένα girly, φινετσάτο αποτέλεσμα.