Το σπίτι της Mariah Carey στην Ατλάντα έχει όλα όσα θες για τα Χριστούγεννα (και όχι μόνο)

Το σπίτι της Mariah Carey στην Ατλάντα έχει όλα όσα θες για τα Χριστούγεννα (και όχι μόνο)
2019 Invision

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει επενδύσει σε μια πολυτελή οικία που θυμίζει χειμερινό θέρετρο.

H Mariah Carey είναι ένα από τα πρώτα πρόσωπα που έρχονται στο μυαλό μας την περίοδο των εορτών αφού το τραγούδι της «All i want for Christmas is you» έχει γράψει ιστορία και αποτελεί το πιο διαχρονικό hit όλων των εποχών. Η 53χρονη τραγουδίστρια έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και έχει αποκτήσει το σπίτι των ονείρων της στην Ατλάντα.

Το πολυτελές σπίτι της Mariah Carey

Χτισμένη το 1951, η πολυτελής κατοικία της τραγουδίστριας βρίσκεται στην κορυφή ενός ιδιωτικού λόφου, σε μια περιφραγμένη κοινότητα στα προάστια της Ατλάντα. Διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια, 13 μπάνια, θερμαινόμενη πισίνα και ένα extra σπίτι με πισίνα και γήπεδο τένις. Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι ο ορισμός της πολυτέλειας και μια ματιά στο παρακάτω video θα σε πείσει.

https://www.instagram.com/p/CialNYducR2

Το υπνοδωμάτιο της λαμπερής σταρ μοιάζει με σουίτα και περιλαμβάνει γκαρνταρόμπα, ιδιωτικό μπαλκόνι, πρωινό μπαρ, πολυτελές τζάκι, μπάνιο και μια τεράστια ντουλάπα με προσαρμοσμένα ράφια και αποθηκευτικό χώρο.

Μέσα στο οικόπεδο βρίσκονται επίσης ένα υπερσύγχρονο home theatre, αίθουσα γυμναστικής, ιδιωτική σουίτα επισκεπτών, στούντιο ηχογράφησης και ευρύχωρα υπνοδωμάτια για φιλοξενούμενους.

Το σπίτι έχει εμφανή στοιχεία κλασικής αρχιτεκτονικής και σχεδιάστηκε από τν Stephen Fuller. Διαθέτει πρόσοψη από τούβλα, λευκές κολώνες και ένα κυκλικό δρόμο, καθώς και ένα γκαράζ για τα αυτοκίνητα της Carey.

Το σπίτι της Μαρίας Κορινθίου στο Παλαιό Ψυχικό είναι το μέρος που θα έπινες τον «Πρωινό» καφέ σου

Η ντουλάπα της είναι το όνειρο κάθε fashonista

Η ντουλάπα των πολλών δωματίων περιλαμβάνει μεταξωτούς καναπέδες, ένα δωμάτιο αφιερωμένο στα παπούτσια της και άλλο ένα το οποίο έχει αποκλειστικά και μόνο τα αγαπημένα της εσώρουχα. Όσο εντυπωσιακή είναι η συλλογή παπουτσιών της άλλο τόσο εντυπωσιακή είναι και η συλλογή της από τσάντες.

«Υποθέτω πως ντύνομαι πολύ αλλά όταν βρίσκομαι στο σπίτι μου αρέσει να κυκλοφορώ μόνο με τα εσώρουχά μου», δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια στην Vogue δικαιολογώντας με αυτόν τον τρόπο την περίοπτη θέση που τους έχει δώσει στην ντουλάπα της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com