Το σπίτι της Έλλης Κοκκίνου στο Πανόραμα Βούλας στεγάζει τη minimal «Κοσμοθεωρία» της

Το σπίτι της Έλλης Κοκκίνου στο Πανόραμα Βούλας στεγάζει τη minimal «Κοσμοθεωρία» της

Η τραγουδίστρια είναι κάτοικος Νοτίων προαστίων και έχει το πιο cozy σπίτι της εγχώριας showbiz.

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της γενιάς της και οι περισσότερες από εμάς έχουμε πονέσει, κλάψει και γελάσει με πολλές από τις επιτυχίες της. Η γνωστή καλλιτέχνης μένει τα τελευταία χρόνια στα Νότια προάστια και συγκεκριμένα στο Πανόραμα Βούλας όπου έχει δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων της.

Η 52χρονη έχει επιμεληθεί εξ' ολοκλήρου τη διακόσμηση του χώρου, στον οποίο κατοικεί μαζί με την μεγάλη της αδυναμία: τον μονάκριβο γιο της, Αλέξανδρο. Η αλήθεια είναι πως η Έλλη Κοκκίνου χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως για να προωθεί τη δουλειά της, ωστόσο δεν διστάζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CX9M39-rgiI

To σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου στο Κάτω Χαλάνδρι είναι τέλειο για μεσημεριανό Κους Κους με φίλους

Sorry αλλά η Έλλη Κοκκίνου έχει ένα από τα ωραιότερα σπίτια

Το πολυτελές διαμέρισμα της τραγουδίστριας είναι διακοσμημένο με πολλές φωτογραφίες με το γκρι και τις γήινες καφέ αποχρώσεις να κυριαρχούν στον χώρο. Ο άνετος καναπές και η μεγάλη βιβλιοθήκη δεσπόζουν στο σαλόνι ενώ χαρακτηριστικά είναι το ξύλινο πάτωμα και η τζαμαρία που χαρίζουν ζεστασιά και άπλετο φως.

https://www.instagram.com/p/CH5pmRFrRe3

Η Έλλη Κοκκίνου λατρεύει τη μαγειρική και την υγιεινή διατροφή. Η τραγουδίστρια δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στο Instagram δείχνοντάς μας τα φαγητά που μαγειρεύει για εκείνη και τους φίλους της. Η Έλλη Κοκκίνου φημίζεται για τις μαγειρικές της ικανότητες και καλεί συχνά τα αγαπημένα της πρόσωπα στο σπίτι για να γευματίσουν και να συζητήσουν. Το γκρι και το ασημί πρωταγωνιστούν στην κουζίνα η οποία είναι ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της ερμηνεύτριας.

https://www.instagram.com/p/B_phY-8HfCE

«Δεν είναι εύκολο να είσαι μέσα σε ένα σπίτι 24 ώρες σε ένα 24ωρο. Έχουμε τους χώρους μας, δεν μπορώ να παραπονεθώ. Βγαίνουμε έξω, κάνουμε τις βόλτες μας, τις ασχολίες μας μέσα και εκτός σπιτιού», είχε δηλώσει η Έλλη Κοκκίνου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την περίοδο της καραντίνας.

https://www.instagram.com/p/B_CJk8bnM5U

Στο εξωτερικό του σπιτιού και συγκεκριμένα στο μπαλκόνι η τραγουδίστρια έχει τοποθετήσει ένα μεγάλο τραπέζι και καρέκλες από bamboo. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που η Έλλη Κοκκίνου πόζαρε στο μπαλκόνι της, χαρίζοντάς μας υπέροχες λήψεις.

Πηγή κεντρικής: ellikokkinou

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ζεστό σπίτι της τραγουδίστριας.