Το σπίτι της Demi Moore στο Beverly Hills είναι ένας τροπικός παράδεισος

Το σπίτι της Demi Moore στο Beverly Hills είναι ένας τροπικός παράδεισος

H διάσημη ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια από τις πιο εντυπωσιακές κατοικίες στο Hollywood.

Η Demi Moore μετρά περισσότερα από 40 χρόνια στην υποκριτική και έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου. Η διάσημη ηθοποιός είναι σήμερα στα καλύτερά της και ζει ανέμελα με τις 3 κόρες που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Bruce Willis.

Μετά το διαζύγιο από τον Ashton Kutcher, η Moore ξαναβρήκε τον εαυτό της και δημιούργησε ένα σπίτι που πολλοί stars θα ζήλευαν. Όχι, δεν αναφερόμαστε στην εξοχική της κατοικία στο Αϊντάχο αλλά στην έπαυλή της στο Los Angeles η είναι ένα τροπικό όνειρο.

Η 60χρονη ηθοποιός μοιράζει το χρόνο της έτσι ώστε να μένει σε όλες τις κατοικίες, να χαλαρώνει και να αλλάζει εικόνες. H Αμερικανίδα σταρ έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από το σπίτι της με τους εκατομμύρια followers της.

https://www.instagram.com/p/CYEliiBLPTn

Το σπίτι της Demi Moore είναι ένας επίγειος παράδεισος

Η κατοικία των 6.700 τετραγωνικών χτίστηκε τη δεκαετία του 1950 και ανακαινίστηκε πλήρως από την ηθοποιό το 2011. Διαθέτει υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, 2 γκαράζ, κήπο και πισίνα.

Η Moore έχει δηλώσει για το σπίτι της στο Architectural Digest: «Νιώθεις το εξωτερικό όταν είσαι μέσα. Το σπίτι είναι μέρος της φύσης και η φύση σπάνια το κάνει λάθος. Αν μείνουμε πιστά σε αυτό, θα είμαστε πάντα στο σωστό δρόμο».

Με τη βοήθεια του αρχιτέκτονα, Ron Radziner, η ηθοποιός αναδιαμόρφωσε το χώρο και πρόσθεσε πολλά στοιχεία της φύσης.

«Δεν είναι το τυπικό σου σπίτι. Νιώθεις σαν να κρέμεσαι στα δέντρα», τόνισε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CkJTB9gOJV9

Mila Kunis- Ashton Kutcher: Το σπίτι τους είναι το eco-friendly αγρόκτημα των ονείρων σου

Η κατοικία της ηθοποιού διαθέτει πισίνα με ευρύχωρο ξύλινο κατάστρωμα και απόλυτη ιδιωτικότητα.

«Υπάρχει μεγάλη ζεστασιά στο σπίτι. Ήθελα να διατηρήσω αυτή την βιολογική ποιότητα», τόνισε η Moore στο ΑD.

Το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν στον χώρο, με το παρκέ και το πέτρινο τζάκι να κάνουν ακόμη πιο ζεστή και cozy την ατμόσφαιρα. Τα παράθυρα, οι τοίχοι από ξύλο τικ και βραζιλιάνικη τριανταφυλλιά, τα δάπεδα και τα ντουλάπια δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα στοιχεία στο σπίτι. Οι γυάλινοι τοίχοι επιτρέπουν στο φυσικό φως να ρέει στον εσωτερικό χώρο, κάνοντας το σπίτι απόλυτα φωτεινό.

https://www.instagram.com/p/CZiSsK2rCuQ

Πηγή κεντρικής: demimoore

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το σπίτι της ηθοποιού.