Πωλείται! Ο Pitt θέλει μόνο 40 εκατομμύρια για να δώσει το σπίτι δίπλα στην Angelina Jolie

Πατούλια Κατερίνα
Πωλείται! Ο Pitt θέλει μόνο 40 εκατομμύρια για να δώσει το σπίτι δίπλα στην Angelina Jolie
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Το πουλάει το σπίτι ο Brad Pitt και φεύγει επιτέλους μακριά από την Angelina Jolie.

Όχι πια στην ίδια γειτονιά. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε ο Brad Pitt που στα 59 του χρόνια αποφάσισε να βγάλει προς πώληση της κατοικία του στο Los Angeles, ένα υπερπολυτελές σπίτι το οποίο αγόρασε πριν τριάντα χρόνια.

Τη μισή του ζωή πέρασε στην κατοικία στη γειτονιά Los Feliz, την οποία αγόρασε μόνο έναντι 1,7 εκατομμύρια δολάρια και την οποία πλέον πουλά έναντι 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τη μισή του ζωή πέρασε στο σπίτι αυτό ο Pitt

Το σπίτι αγοράστηκε το 1994 από τον Pitt και το είχε στην κατοχή της η ηθοποιός Cassanda Peterson, ενώ οι αλλαγές που έκανε όλες αυτές τις δεκαετίες ο ηθοποιός είναι πολλές, ειδικά η πισίνα που προστέθηκε, το γήπεδο τένις και η πίστα skating.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του 59χρονου, ο Pitt ψάχνει μια πιο μικρή κατοικία στο Los Angeles, αλλά η αλήθεια είναι μάλλον πως θέλει να ξεφύγει από το παρελθόν.

Στο σπίτι στο Los Feliz μεγάλωσαν τα παιδιά του Pitt με την Angelina Jolie και με βάση το σπίτι αυτό η Jolie αγόρασε το δικό της σπίτι στην ίδια γειτονιά μετά τον χωρισμό, με τη σκέψη τα παιδιά να μπορούν να βρίσκονται μόνο πέντε λεπτά μακριά από τον πατέρα τους.

Από το 2016 και μέχρι σήμερα, οι Brangelina είναι σε δικαστική διαμάχη που αφορά και την κηδεμονία των παιδιών, όμως πλέον ο Maddox είναι 21 ετών, o Pax 19, η Zahara 18 και έχουν ήδη φύγει μακριά για σπουδές ενώ η Shiloh είναι 16 ετών και τα δίδυμα Knox και Vivienne και τα τρία βιολογικά παιδιά του Pitt με τη Jolie είναι αρκετά μεγάλα πια για να μπορούν να επισκέπτονται τον πατέρα τους όπου κι αν βρίσκεται.

Προς πώληση έχει βγει ξανά πάντως και το σπίτι που έμεινε ο Pitt από το 2001 ως το 2006, όσο κράτησε ο γάμος του με την Jennifer Aniston. Η έπαυλη ήταν αρχικά χτισμένη το 1934 για τον ηθοποιό Fredric March και σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα της Νότιας Καλιφόρνια Edwin Wallace Neff.

Υπό την ιδιοκτησία τους, οι δύο ηθοποιοί επέκτειναν και ανακαίνισαν το ακίνητο για να συμπεριλάβουν ένα δωμάτιο προβολής ταινιών, θερμαινόμενα μαρμάρινα δάπεδα στην κουζίνα και μια αίθουσα τύπου παμπ με ξύλινα πατώματα από ένα γαλλικό κάστρο 200 ετών. Πρόσθεσαν επίσης ένα γήπεδο τένις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και έναν ξενώνα. Τελικά το σπίτι αυτό πουλήθηκε για 28 εκατομμύρια δολάρια το 2006 μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους το 2005 και βγήκε ξανά προς πώληση μόλις φέτος.

Πάντως, το διάστημα αυτό ο Pitt είναι ξανά ερωτευμένος με τη δημιουργό κοσμημάτων Ines De Ramon.

O Brad Pitt και η Ines de Ramon υποδέχθηκαν το 2023 από το Μεξικό. Το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στο Cabo San Luca λίγες ώρες πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και άλλαξαν εκεί τον χρόνο, όσο πιο ιδιωτικά και αθόρυβα γίνεται.

Ο σταρ της μεγάλης οθόνης δεν είχε εμφανιστεί ποτέ δημόσια με καμία από τις γυναίκες που φημολογούνταν ότι είναι σε σχέση, και απέφευγε να κάνει δηλώσεις για την προσωπική του ζωή. Αν και εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος για τα ερωτικά του, ο Pitt σχεδόν έχει επιβεβαιώσει τη νέα του σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις του.