Στο μοντέρνο σπίτι ενός Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης δίνει ιδέες για διακόσμηση

Στο μοντέρνο σπίτι ενός Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης δίνει ιδέες για διακόσμηση

O νικητής του Survivor 2 διαθέτει ένα minimal σπίτι με υπέροχο σαλόνι και άπλετο χώρο για γυμναστική, αλλά και για να κάνει τα δημοφιλή του video στο Tik Tok. 

Ο Ηλίας Γκότσης έγινε γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 2, όπου αναδείχθηκε και ο μεγάλος νικητής. Σήμερα ο γνωστός personal trainer συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τον λογαριασμό του στο Tik Tok να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς, με τα videos του γίνονται συχνά viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και σχόλια.

Ο 33χρονος μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή, τη δουλειά αλλά και το εντυπωσιακό σπίτι του στην περιοχή του Παπάγου. Αύριο ο γνωστός γυμναστής ρίχνεται στην μάχη του Survivor All Star με σκοπό και πάλι την νίκη.

https://www.instagram.com/p/Cm7ggZUszps

Το μοντέρνο σπίτι του

Ο νικητής του Survivor και παίκτης πλέον στο Survivor All Star, διατηρεί ένα μοντέρνο σπίτι στο οποίο έχει επιμεληθεί την διακόσμηση. Στους περισσότερους χώρους κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις, με το γκρι, το μαύρο και το λευκό να συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους στο σαλόνι.

Ο μεγάλος γκρι καναπές, ένα μαύρο τραπεζάκι στο κέντρο και πολλά βάζα με φυτά και κλαδιά ολοκληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση στο καθιστικό όπου ο γυμναστής περνά χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CmT9029MlGx

Μερικά ιδιαίτερα κεριά και πίνακες που ο γυμναστής έχει τοποθετήσει στους τοίχους αναβαθμίζουν την αισθητική του σπιτιού και αποδεικνύουν πως ο 33χρονος έχει γούστο.

Η απόλυτη ταύτιση: Ο Ηλίας Γκότσης περιέγραψε ακριβώς την πρώτη μέρα μετά την καραντίνα

Σε γκρι τόνους είναι και η κρεβατοκάμαρά του.

Αν κρίνουμε από τα posts που ο ίδιος έχει κάνει κατά καιρούς, η κουζίνα είναι ένα από τα αγαπημένα του δωμάτια. Το λευκό και το ανοιχτόχρωμο ξύλο κυριαρχούν και τα παράθυρα επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισέρχεται σε όλο το σπίτι. Ο Ηλίας Γκότσης διαθέτει αρκετές «έξυπνες» συσκευές μαγειρικής και μπαίνει συχνά στην κουζίνα για να ετοιμάσει τα γεύματά του αλλά και να κάνει και μερικά από τα χιουμοριστικά του βίντεο στο Tik Tok.

https://www.instagram.com/p/CmjK2qjhGk3

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο γυμναστής δημοσίευε αρκετά videos γυμναστικής μέσα από το σπίτι του, αποκαλύπτοντάς μας τις αγαπημένες του γωνιές στο σπίτι.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του Ηλία Γκότση.

Πηγή κεντρικής: ilias_gotsis