Πριν αγοράσεις στολίδια, δες τα deco trends για τα φετινά Χριστούγεννα

Πατούλια Κατερίνα
Πριν αγοράσεις στολίδια, δες τα deco trends για τα φετινά Χριστούγεννα

Μεταλιζέ στολίδια ή ροζ της Barbie; Τα trends φέτος ταιριάζουν σε όλα τα γούστα.

Φτάνει η ημέρα εκείνη που θα βγάλεις τα γιορτινά στολίδια από την αποθήκη και θα ξεκινήσεις τις ετοιμασίες των στολισμών για τα Χριστούγεννα 2023.

Ο μέσος καταναλωτής στις ΗΠΑ αναμένεται να ξοδέψει περίπου 875 δολάρια σε στολισμό, δώρα και το γιορτινό τραπέζι και έρευνα του National Retail Federation ανέφερε πως θα δοθούν περίπου 255 δολάρια ανά νοικοκυριό για τα φετινά στολίδια μέσα και έξω από το σπίτι.

Τι trends θα δούμε φέτος στα στολίδια; Έχουμε τέσσερα trends που φαίνεται πως κερδίζουν έδαφος μέρα με τη μέρα:

christmas3.jpg

Υλικά από τη φύση και υφές που να μην βλάπτουν το περιβάλλον.

https://www.instagram.com/p/Cy9HFRgp6zU/

Τα eco- friendly προϊόντα κυριαρχούν φέτος και τα φυσικά υλικά μπορούν να συνθέσουν ένα Minimal γιορτινό σκηνικό. Αποξηραμένα κουκουνάρια, γιρλάντες ξύλινες, ξύλινα στολίδια από υλικά που σε άλλη περίπτωση θα κατέληγαν στα σκουπίδια μπορούν να φέρουν ένα ξεχωριστό σκηνικό στο σαλόνι σου.

christmas.jpg

Ο στολισμός βγαίνει από το σπίτι:

Ο στολισμός φέτος επενδύει και στους εξωτερικούς χώρους χωρίς να χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία σε λαμπίνια και στο ηλεκτρικό ρεύμα. Φωτισμένες γιρλάντες, φουσκωτοί χιονάνθρωποι, Άγιος Βασίλης στη στέγη και ό,τι άλλο φανταστείς μπαί9νει στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού.

metallic.jpg

Στον ρυθμό της Barbie

Η τρέλα για το ροζ μετά την Barbie, το χρώμα της χρονιάς, το viva magent και όλη η παλέτα του ροζ θα μετατρέψουν το σπίτι σου σε γιορτινό παράδεισο. Ροζ δέντρο; Γιατί όχι! Ροζ λαμπιόνια; Ναι!

https://www.instagram.com/p/CzOhHb1LxOW/

Metallic ονειρεμένο

Δεν χρειάζεται να αφήσεις στην άκρη το χρυσό, το μπρονζέ και το ασήμι! Οι μεταλλικές αποχρώσεις στα στολίδια, στις γιρλάντες, δίνουν αυτό το disco vibe στο σπίτι σου.

https://www.instagram.com/p/CzWG42pMjgL/

Τι στολίδια να προτιμήσεις;

Γυάλινα και διάφανα για ένα minimal καθαρό chic αποτέλεσμα:

Viva magenta στολίδια

Στολίδια νοσταλγίας από τα παιδικά μας χρόνια. Κάν΄το όπως η Δούκισσα Νομικού που στολίζει το δέντρο της κάθε χρόνο με τα στολίδια που είχε στο πατρικό της και νιώθει πάλι παιδί! Καριοθραύστης, στολίδια πολύχρωμα και όλη η μαγεία των 90ς που επιστρέφει.