Χριστούγεννα σημαίνουν οικογένεια για τη Μαρία Μπακοδήμου αλλά το ανανεωμένο look της ξεχωρίζει

Χριστούγεννα σημαίνουν οικογένεια για τη Μαρία Μπακοδήμου αλλά το ανανεωμένο look της ξεχωρίζει

To νέο look της Μαρίας Μπακοδήμου και τα γεμάτα αγάπη Χριστούγεννα με τον Νίκο Αλιάγα και τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο.

Η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε τηλεοπτικά τη φετινή σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Γεια σου», που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Η παρουσιάστρια έκανε comeback στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πιο ανανεωμένη και φρέσκια από ποτέ κι ένα scroll στο Instagram της, αλλά κυρίως η τελευταία ανάρτησή της, το αποδεικνύουν. Η Μαρία έχει νέο look, ποζάρει δίπλα σε 2 πολύ αγαπημένα της πρόσωπα και η αγάπη ξεχειλίζει.

Οι φωτογραφίες του Νικήτα Αργυρόπουλου που θα κοιτάζουν οι fans όσο είναι Τενερίφη

Το νέο look της Μαρίας Μπακοδήμου και η φωτογραφία με τον Άρη και τον Νίκο

Από τις αρχές Οκτώβρη η Μαρία Μπακοδήμου είπε «αντίο» στα πολύ μακριά μαλλιά. Πλέον, η 57χρονη παρουσιάστρια έχει μαλλιά μεσαίου μήκους, που φτάνουν ως τις κλείδες και της έχουν χαρίσει μια πιο φρέσκια και ανανεωμένη εικόνα.

Το look της είναι σίγουρα πιο νεανικό και της δίνει τη δυνατότητα να «παίξει» με διαφορετικά χτενίσματα. Πράγμα το οποίο έχει κάνει δοκιμάζοντας άλλοτε τα ίσια μαλλιά, άλλοτε τα σπαστά κι άλλοτε τις μπούκλες. Μια ματιά στην παρακάτω gallery θα σε πείσει.

Ειδικά, όμως, η τελευταία ανάρτησή της- στην οποία ποζάρει με τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο, αλλά και τον ξάδελφό της, Νίκο Αλιάγα, αποδεικνύει σε πόσο ωραία φάση βρίσκεται αυτήν την περίοδο η Μαρία. Με νέο look και τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της τα Χριστούγεννα… τι άλλο να ζητήσει;

https://www.instagram.com/p/Cmtluu7owKD

«… είναι εκεί που αγαπάς και σε αγαπάνε. (την πρώτη λέξη μπορείτε να την προσθέσετε εσείς. Περιμένω προτάσεις) #christmasfamilyphoto #christmasfamilystories #christmasfamily», έγραψε στο post της η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

Η στήριξη της Μαρίας στα πρώτα βήματα του Άρη και του Νικήτα στον εργασιακό στίβο

Ο Άρης και ο Νικήτας είναι οι 2 γιοι που έχει αποκτήσει η Μαρία Μπακοδήμου από τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Η παρουσιάστρια έχει πολύ στενή σχέση με τα παιδιά της, φροντίζει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους και πλέον, που χαράσσουν τη δική τους πορεία, δεν κάνει τίποτε άλλο πέρα από το να τα καμαρώνει.

Ο 22χρονος γιος της, Νικήτας, έχει αρχίσει ήδη να κάνει τα πρώτα του βήματα στα media, καθώς φέτος εργάστηκε στην παραγωγή του reality του ΣΚΑΙ «Love Island». «Ο μικρός σπουδάζει στην Ολλανδία. Ο μεγάλος πήρε πτυχίο και εργάζεται στην παραγωγή του Love Island στον ΣΚΑΪ, σε ένα νησάκι στην Τενερίφη. Έχει σπουδάσει media και, έναν χρόνο πριν κάνει το μεταπτυχιακό του, μπήκε στην ομάδα της εκπομπής. Χαίρομαι, γιατί ανταποκρίνεται πολύ καλά. Θέλω να ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δυσκολία τους. Δεν θα τους κρίνω, θέλω μόνο να τους βοηθήσω», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

Δες στην παρακάτω gallery μερικές φωτογραφίες του Νικήτα Αργυρόπουλου.

Από την άλλη, ο 19χρονος Άρης κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της ένδυσης μιας και έχει ήδη δημιουργήσει το δικό του brand. «Έχω τη δική μου εταιρεία ρούχων. Όσο ήμουν στον στρατό, ένιωσα την ανάγκη να γίνω πιο δημιουργικός. Η σχέση μου με τα ρούχα ξεκίνησε από τα 10 μου, μου άρεσε ο τρόπος που ντυνόταν ο πατέρας μου», ανέφερε ο Άρης Αργυρόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Και πρόσθεσε: «Πριν φτιάξω την εταιρεία μου ήταν ο φόβος της αποτυχίας και της απογοήτευσης, γιατί μετά θα σταματούσα να πιστεύω στον εαυτό μου και στις ιδέες μου. Μου έλεγαν τι σχέση έχω εγώ με τη μόδα, δεν με ενοχλούν σαν σχόλια, είναι απλά αυτό που μου αρέσει».

Μάλιστα, η μαμά Μαρία έχει ποζάρει με τα ρούχα του γιου όλο καμάρι στο Instagram. Δες τις photos στην gallery.