Μάθε πώς μία σιδερώστρα μπορεί να σε βοηθήσει στο τύλιγμα των δώρων!

Μάθε πώς μία σιδερώστρα μπορεί να σε βοηθήσει στο τύλιγμα των δώρων!

Αυτό το hack θα σου «λύσει» τα χέρια!

Όσο και να θέλεις να γίνεις πιο δημιουργική τη φετινή εορταστική περίοδο, τυλίγοντας μόνη τα δώρα των αγαπημένων σου ανθρώπων, η διαδικασία μπορεί να σε κρατά πίσω, αφού σου φαίνεται αρκετά περίπλοκη.

Ωστόσο, το σωστό τύλιγμα των δώρων δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο!



kathreftes

5 τρόποι για να γίνεις η καλύτερη νοικοκυρά, εύκολα και χωρίς κόπο!

Η σιδερώστρα αποτελεί σωτήρια λύση για το τύλιγμα των δώρων!

Η συγγραφέας Lynsey Crombie μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα super πρακτικό hack, το οποίο έχει να κάνει με τη... σιδερώστρα.

Σύμφωνα με την ίδια, η χρήση μιας σιδερώστρας διευκολύνει τη διαδικασία του τυλίγματος των δώρων και λύνει πολλά... προβλήματα.

Το post της Lysney Crombie:


https://www.instagram.com/p/CW-JDnSMnwY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δε θέλεις να καθίσεις στο πάτωμα; Δε θέλεις να πιάσεις όλο τον χώρο της τραπεζαρίας σου; Δεν έχεις ελεύθερο δωμάτιο; Τότε χρειάζεσαι τη σιδερώστρα σου για να σε βοηθήσει να τυλίξεις τα γιορτινά δώρα σου και να κρατήσεις κοντά σου όλα τα απαραίτητα αντικείμενα για το τύλιγμα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η διάσημη συγγραφέας.

Είτε προτιμάς απλές ιδέες περιτυλίγματος σε καφέ χαρτί είτε επιλέγεις κάτι πιο εντυπωσιακό και glam, είναι πιο εύκολο να κρατήσεις όλα αυτά που χρειάζεσαι κοντά σου, ακουμπώντας τα στη σιδερώστρα.

Ακολουθώντας αυτό το hack, θα μπορέσεις να τυλίξεις τα δώρα σου καθώς κάθεσαι στον καναπέ βλέποντας χριστουγεννιάτικες ταινίες και απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς θα κάνεις το πιο απολαυστικό μπάνιο με αιθέρια έλαια

Κι όμως το παραδοσιακό σαπούνι έχει πολλές ακόμη χρήσεις που δε γνώριζες μέχρι σήμερα

Αυτά είναι τα φρούτα και τα λαχανικά που δεν χρειάζεται να βάζεις στο ψυγείο