4 hacks για να εξοικονομήσεις χώρο στην ντουλάπα & τα συρτάρια σου και να τα χωρέσεις όλα

Παυλίνα Μητροφάνη
4 hacks για να εξοικονομήσεις χώρο στην ντουλάπα & τα συρτάρια σου και να τα χωρέσεις όλα

Θέλεις να φτιάξεις τις ντουλάπες και τα συρτάρια σου; Αυτά τα hacks για εξοικονόμηση χώρου θα... σου λύσουν τα χέρια. 

Ας είμαστε ειλικρινείς! Έχεις βρεθεί πολλές φορές μπροστά από την ντουλάπα σου μην μπορώντας να βρεις το ρούχο που ψάχνεις για να βγεις για καφέ με τις κολλητές σου. Κι άλλες τόσες φορές έχεις σπρώξει για να στριμώξεις όλα τα items σου χωρίς να καταλήξουν στοίβα στο πάτωμα. Εν ολίγοις, ακόμα δεν έχεις βρει πώς να εξοικονομήσεις χώρο και είσαι σε απόγνωση. Chill!

Για όλα υπάρχει λύση. Κι εμείς σου βρήκαμε 4 super genius hacks για να εξοικονομήσεις χώρο και στην ντουλάπα αλλά και στα συρτάρια σου. Ναι, δεν θα χρειάζεται πια να σε λούζει κρύος ιδρώτας στη σκέψη ότι θα ανοίξεις την ντουλάπα και θα πέσουν όλα στο κεφάλι σου!

Αν δεν έχεις σίδερο αρκεί το πιστολάκι για να φρεσκάρεις τα ρούχα σου

4 hacks για εξοικονόμηση χώρου σε χρόνο dt

Σεντόνια με λάστιχο

Τα σεντόνια με λάστιχο έχουν μια τεχνική δυσκολία στο δίπλωμά τους με αποτέλεσμα... να στοιβάζονται στην ντουλάπα και να τρώνε χώρο. Όχι για πολύ ακόμα, όμως! Βλέποντας αυτό το βίντεο θα μπορέσεις να τα διπλώνεις σωστά και να πιάνουν μόνο μια μικρή γωνίτσα στην ντουλάπα σου. Το μυστικό βρίσκεται στα λάστιχα και αρκεί να πατήσεις το play για να λυθεί το πρόβλημά σου.

Εσώρουχα

Το συρτάρι των εσωρούχων σε φέρνει συχνά σε απόγνωση. Παραδέξου το! Όχι άλλα δάκρυα πια (μη γελάς)! Χώρισε τα συρτάρια σε εκείνα μέσα στα οποία τοποθετείς μόνο σουτιέν και σε εκείνα στα οποία βάζεις μόνο σλιπάκια και δες το βίντεο που θα σου λύσει τα χέρια.

Τζιν παντελόνι

Με αυτό το hack δε θα σταματήσεις να αγοράζεις καινούργια τζιν, αφού θα έχεις σίγουρα χώρο να τα αποθηκεύεις!

Κάλτσες

Το μυστικό για να διπλώνεις τις κάλτσες σου και να μην πιάνουν χώρο δεν είναι να τις βάζεις τη μία πάνω στην άλλη και να τις τυλίγεις. Όχι! Τοποθέτησε τη μία κάλτσα οριζόντια και την άλλη από πάνω της αλλά κάθετα, ένωσέ τις στα λάστιχα, δίπλωσέ τις και έτοιμες να μπουν στο συρτάρι σου χωρίς να πιάνουν χώρο.