Το TikTok βρήκε το απόλυτο trick για να κόψεις τη σοκολάτα

Παυλίνα Μητροφάνη
Το TikTok βρήκε το απόλυτο trick για να κόψεις τη σοκολάτα

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κόψεις τη σοκολάτα.

Και σε ποιόν δεν αρέσει η σοκολάτα; Είναι εκείνο το γλυκό που και ας σου έλεγε η μαμά σου μικρή ότι δε κάνει να φας άλλο, εσύ πάντα πήγαινες στο ψυγείο για να «κλέψεις» ένα ακόμη κομματάκι ή αυτό που σου κρατάει μεγάλη συντροφιά τις δύσκολες μέρες του μήνα.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας μας δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα κομματάκι από την αγαπημένη μας σοκολάτα. Ακόμη και αν δεν έχουμε, και έχει η φίλη μας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζηλέψουμε και θα ζητήσουμε. Αλλά μεταξύ μας τώρα, πόσες είναι εκείνες οι φορές που έχεις πάρει χωρίς να ρωτήσεις, κρυφά δύο κομματάκια από τη σοκολάτα της κολλητής σου και όταν το καταλαβαίνει γίνεται ο κακός χαμός (για πλάκα);

Λευκή σοκολάτα: Είναι τελικά… σοκολάτα; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Το απόλυτο trick για το πώς να κόψεις μια μπάρα σοκολάτας σωστά

Ε λοιπόν, το TikTok σου βρήκε το απόλυτο trick για να παίρνεις εκείνο το κομματάκι χωρίς να το καταλαβαίνει κανείς αλλά και για να αποθηκεύεις τη δική σου μπάρα σοκολάτας στο ψυγείο χωρίς να είναι άνιση. Πάμε να το δούμε;

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μπάρα σοκολάτας που έχει συνολικά 6 σειρές με 4 τετράγωνα (την κλασική μπάρα δηλαδή) και ένα μαχαίρι.

Το βίντεο που θα σε κάνει να κολλήσεις

Το πρώτο κόψιμο της μπάρας πρέπει να γίνει διαγώνια. Θα γίνει στην αρχή του τρίτου τετράγωνου της σοκολάτας από πάνω. Δες το βίντεο ακριβώς στο σημείο που πρέπει να κόψεις την σοκολάτα.

Πάρε το ένα κομματάκι που θες να φας και ώρα για παζλ. Ναι καλά κατάλαβες, πρέπει να ενώσεις τα υπόλοιπα κομμάτια για να αναδημιουργήσεις τη σοκολάτα και να φαίνεται σαν να μην έφαγες ποτέ το κομμάτι που μόλις πήρες. Φαντασία και γεωμετρία θα «συναντηθούν» και δες το βίντεο για να καταλάβεις πώς ακριβώς!