Το κουτί από πατατάκια είναι το μυστικό για να μαζέψεις τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σε χρόνο Dt

Το κουτί από πατατάκια είναι το μυστικό για να μαζέψεις τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σε χρόνο Dt

Ο πιο έξυπνος και εύκολος τρόπος για να αποθηκεύσεις τα φωτάκια του δέντρου σου.

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πέρασαν κι εμείς διανύουμε ήδη την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους. Η περίοδος των εορτών είναι αναμφίβολα μια από τις ωραιότερες για μικρούς και μεγάλους ωστόσο κάθε νοικοκυρά ξέρει πόσο χρονοβόρο και κουραστικό είναι να ξεστολίσεις το σπίτι.

Tα λαμπάκια είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που απομακρύνουμε από τον χώρο και τα αποθηκεύουμε σε ασφαλές σημείο μέχρι την επόμενη χρονιά. Κακά τα ψέματα, όλες γνωρίζουμε ότι αν τα καλώδια μπλεχτούν μεταξύ τους, το ξεστόλισμα δεν θα πάει και πολύ καλά.

Το απόλυτο hack για να μαζέψεις τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Το TikTok είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές παγκοσμίως και μετρά δισεκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μια μαμά TikToker έδωσε τη λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα οικιακά προβλήματα, δείχνοντάς μας τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να τυλίξουμε τα φωτάκια, με υλικά που έχουμε στο σπίτι.

Η Mrs Clare Hoops δημοσίευσε ένα video στο οποίο την βλέπουμε να παίρνει ένα αλουμινένιο κουτί από πατατάκια και να τυλίγει τα λαμπάκια γύρω από αυτό. Όσον αφορά το τελείωμά τους (δηλαδή το μπριζάκι), το ρίχνει στο εσωτερικό του κουτιού και το αποθηκεύει σε ασφαλές σημείο. Κι όμως, τόσο απλό.

Στο video που ακολουθεί θα δεις την διαδικασία βήμα-βήμα.

Οι χρήστες της εφαρμογής έσπευσαν να την αποθεώσουν, τονίζοντας πόσο έξυπνο είναι το συγκεκριμένο hack.

«Το κάνω αρκετά χρόνια τώρα και αλλάζει το παιχνίδι», έγραψε ένας χρήστης.

«Εσύ ιδιοφυΐα!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», ήταν ένα από τα εκατοντάδες σχόλια.

Η μαγειρική σόδα και το ξύδι είναι το μυστικό για λευκά και μυρωδάτα ρούχα

Μια ακόμη λύση που αξίζει να δοκιμάσεις

Ένα άλλο video έγινε viral στο TikTok και όχι άδικα. Η @miseenplace_au βρήκε έναν ακόμη τρόπο για να τυλίξεις γρήγορα και χωρίς κόπο τα λαμπάκια του δέντρου μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κομμάτι χαρτόνι. Δες το παρακάτω video για να σου λυθεί κάθε απορία.

Πηγή κεντρικής: pexels.com