3 τρόποι για να μετατρέψεις την μπανιέρα σου σε... spa

Ιωάννα Τζανή
3 τρόποι για να μετατρέψεις την μπανιέρα σου σε... spa

Δημιούργησε μόνη σου υπέροχες θεραπείες σώματος που θα σε κάνουν να νιώσεις... άλλος άνθρωπος!

Μπορεί μια επίσκεψη στο αγαπημένο σου spa να μην είναι ενταγμένη στον μηνιαίο προϋπολογισμό σου, αλλά δε χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου γι' αυτό... Υπάρχουν τρόποι να φέρεις το spa στο σπίτι σου, εύκολα και γρήγορα.

mpaniera1 3

4 tips για να διατηρήσεις καθαρή την μπανιέρα σου 24/7

Γιατί να ξοδέψεις χρήματα, όταν μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου όαση στην άνεση του σπιτιού σου, και συγκεκριμένα στην μπανιέρα σου; Από κρυσταλλικές θεραπείες μέχρι να επωφεληθείς από τα οικιακά είδη που έχεις ήδη στην κουζίνα σου, μάθε πώς μπορείς να χαλαρώσεις στο μπάνιο σου και να απολαύσεις τις DIY θεραπείες σώματος που σου προτείνουμε παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CWTCE4itxDe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χαλαρωτικό μπάνιο με γάλα

Εάν έχεις ξηρό δέρμα, δοκίμασε να προσθέσεις γάλα στο επόμενο μπάνιο σου. Οι πρωτεΐνες, τα λίπη και οι βιταμίνες Α και D που βρίσκονται στο γάλα, μπορούν να βοηθήσουν στην αναπλήρωση της υγρασίας στο δέρμα σου. Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί, επίσης, να μαλακώσει και να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.

Extra tip: πρόσθεσε 2-3 σταγόνες λάδι λεμονόχορτου για να καταπολεμήσεις τα βακτήρια.

Καταπραϋντικό μπάνιο με μηλόξυδο

Σύμφωνα με το Healthline, το μηλόξυδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ήπιων λοιμώξεων που προκαλούνται από κοινά στελέχη βακτηρίων. Επίσης, εάν έχεις πιτυρίδα, το μηλόξυδο μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση του pH του τριχωτού της κεφαλής σου, χάρη στις αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές του ιδιότητες.

Extra tip: προσθέστε αλάτι Epsom για να ανακουφίσεις τους πόνους στις αρθρώσεις.



Κρυσταλλική θεραπεία σώματος

Χρησιμοποιήσε ροζ αλάτι Ιμαλαΐων για να απελευθερώσεις την αρνητικότητα, να αποτοξινώσεις το σώμα σου και να ανακουφιστείς από τους πόνους των μυών. Βάλε, επισης, στη μέση της μπανιέρας σου έναν μαύρο κρύσταλλο τουρμαλίνης, που είναι μια προστατευτική πέτρα που μπλοκάρει την αρνητικότητα, ή κρύσταλλο αμέθυστου.

Extra tip: πρόσθεσε φρέσκα βότανα όπως δεντρολίβανο ή φασκόμηλο, που περιέχουν «αρχαία σοφία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εμφάνισες ακμή; 4 τοπικές θεραπείες για να την αντιμετωπίσεις

Οι αγαπημένες μου θεραπείες προσώπου για σένα που έγινες πρόσφατα μαμά και θέλεις να ανανεωθείς

3 τρόποι για να καθαρίσεις το τηλέφωνο του ντους στο άψε σβήσε