Βάλε την άνοιξη στο μπάνιο σου με αυτή τη diy κατασκευή που θα ζηλέψουν ακόμη και οι διακοσμητές

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Βάλε την άνοιξη στο μπάνιο σου με αυτή τη diy κατασκευή που θα ζηλέψουν ακόμη και οι διακοσμητές

Κάθε φορά που θα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη το πρωί θα στέλνεις ένα χαμόγελο καθώς θα περιστοιχίζεται από φυτά και άνθη. 

Κάθε φορά που ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, το diy home project μπαίνει διαρκώς σε εφαρμογή. Δεν είναι μόνο η διάθεσή μας που αναμφισβήτητα είναι στα ύψη (ο ήλιος γαρ), είναι που τώρα -περισσότερο από ποτέ- έχουμε χρόνο για να ασχοληθούμε με το σπίτι μας, να κάνουμε επιδιορθωτικές αλλαγές αλλά και όλα όσα χρειάζεται για να είναι βιώσιμος, όμορφος και λειτουργικός ο χώρος που ζούμε.

Η deco και diy blogger Alana Gennara έφτιαξε μια κατασκευή για να ομορφύνει τον τοίχο επάνω από τον νιπτήρα του μπάνιου της. Όπως θα δεις κι εσύ στο video που ακολουθεί, η ανανέωση του μπάνιου της μπορεί φαινομενικά να μοιάζει δύσκολη αλλά δεν είναι. Η Alana επίλεξε να διαφοροποιήσει τον μικρό τοίχο επάνω από τον νιπτήρα, χρησιμοποιώντας πρασινάδες και λουλούδια.

5 μυστικά που θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σου στον ωραιότερο χώρο

Για να μπορεί να διατηρηθεί ένας τέτοιος παράδεισος, χρησιμοποίησε κομμάτια από πλαστικό γκαζόν, που μπορείς κι εσύ να βρεις στο εμπόριο σε τετράγωνα, πολύ οικονομικά. Διάλεξε παράλληλα και τα λουλούδια της άρεσκείας της και η κατασκευή έγινε ακόμη πιο όμορφη...

https://www.instagram.com/p/Cc3VNrbFUj9

Μπορείς κι εσύ να κάνεις μια μικρή αλλά άκρως εντυπωσιακή αλλαγή στο μπάνιο σου, χρησιμοποιώντας πλαστικά ή υφασμάτινα λουλούδια και πρασινάδες. Το σημαντικό είναι πως μπορείς να τα πλένεις, κάτι που εξασφαλίζει αμέσως την καθαριότητα του χώρου σου. Έτσι, κάθε φορά που θα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη το πρωί θα στέλνεις ένα χαμόγελο καθώς θα περιστοιχίζεται πάντα από φυτά και άνθη. Τι ομορφότερο!

Φέρε τη φύση στο μπάνιο σου με αυτή την κατασκευή για να νιώθεις χαρούμενη ακόμη κι όταν έχει ξυπνήσει κακόκεφη ή κουρασμένη! Δες πόσο εύκολο είναι στο video που ακολουθεί...

https://www.instagram.com/p/CcnsP0LND6U

Δες το πριν και το μετά σε βήματα...