Ένα μόλις προϊόν μπορεί να αντικαταστήσει 3 άλλα, από την πρωινή σου ρουτίνα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ένα μόλις προϊόν μπορεί να αντικαταστήσει 3 άλλα, από την πρωινή σου ρουτίνα!

Η καλοκαιρινή σου πρωινή beauty routine μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη...

Ένα από τα πράγματα για τα οποία παραπονιούνται οι περισσότερες γυναίκες το καλοκαίρι είναι η... περιποίηση και το αντηλιακό. Το αλλεπάλληλο layering προϊόντων πριν από το μακιγιάζ είναι για πολλές ανυπόφορο και καταλήγει σε μικρή «επανάσταση» με «θύμα» την προστασία. Ναι, πολλές γυναίκες προτιμούν να μην φορέσουν αντηλιακό με τη δικαιολογία ότι επιβαρύνει την επιδερμίδα τους και κάνει το δέρμα λιπαρό ή/και να γυαλίζει. Η χρήση του αντηλιακού ωστόσο είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι το ένα πράγμα που ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε όλες πριν βγούμε από το σπίτι το πρωί. Δεν χρειάζεται να βάλουμε ενυδατική κρέμα, δεν χρειάζεται να βάλουμε μεικάπ, χρειάζεται όμως οπωσδήποτε να φορέσουμε αντηλιακό.

selective focus portrait photo of woman with a towel on head 3764013

Μην με παρεξηγείς, καταλαβαίνω απόλυτα τον προβληματισμό. Και εγώ έχω νιώσει το δέρμα μου να ασφυκτιεί κάτω από στρώσεις προϊόντων όμως, από όποια πλευρά και αν το δεις, η ζυγαριά πάντοτε θα γέρνει προς την προστασία. Ο ήλιος βλέπεις, είναι τόσο βλαβερός όσο είναι και λατρεμένος. Η βλαβερή ακτινοβολία του φτάνει ως την επιδερμίδα ακόμα και μέσα από το τζάμι του αυτοκινήτου, μέσα από το τζάμι του παραθύρου στη δουλειά. Καθώς λάμπει αδιάκοπα πάνω από το κεφάλι μας, οι ακτίνες του φτάνουν σε εμάς και προκαλούν φθορά στην επιδερμίδα -η οποία μάλιστα λειτουργεί συγκεντρωτικά. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως η προστασία πρέπει να είναι το πρώτο και κυριότερο μέλημά μας το καλοκαίρι αλλά και κάθε εποχή του χρόνου. Τι πρέπει να γίνει λοιπόν; Πρέπει να θυσιάσουμε το μακιγιάζ; Δεν πρέπει να θυσιάσουμε απολύτως τίποτα και δεν χρειάζεται αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

crop woman doing makeup and looking at mirror 3764024

Το πρωί οι κινήσεις μας είναι συγκεκριμένες: Αφού πλύνουμε το πρόσωπό μας, φοράμε μία ενυδατική, εφαρμόζουμε το μεικάπ και συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μακιγιάζ μας. Έχουμε λοιπόν δύο προϊόντα που χρησιμοποιούμε σταθερά και σε αυτά προστίθεται το αντηλιακό για να τα κάνει τρία. Τρεις ενοχλητικές στρώσεις που προσπαθούμε να αποφύγουμε. Τι θα έλεγες όμως αν σε πληροφορούσα πως αυτές οι τρεις στρώσεις μπορούν να γίνουν μία; Ναι, υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να εκτοπίσει τρία άλλα από την καθημερινή σου ρουτίνα και δεν είναι άλλο από το αντηλιακό... Το σωστό αντηλιακό! Στην αγορά βλέπεις υπάρχουν πολλά και για πολλές διαφορετικές ανάγκες, αλλά υπάρχει ένα που δύναται να λειτουργήσει σαν προϊόν περιποίησης, προστασίας ΚΑΙ μακιγιάζ. Είναι το αγαπημένο μας NIVEA SUN, UV Face BB Cream SPF 50.

sdsdss

Η ΝIVEA, για ένα ακόμα καλοκαίρι, δεν έβαλε στόχο απλά να μας προστατεύσει αποτελεσματικά από τον ήλιο, αλλά να απαντήσει σε όλες τις ανάγκες και... τα παράπονά μας, όποια και αν είναι αυτά. Η NIVEA SUN, UV Face BB Cream SPF 50 λοιπόν, έρχεται να αντικαταστήσει την ενυδατική σου, το μεικάπ και όποιο άλλο αντηλιακό φορούσες και να προσφέρει στην επιδερμίδα σου ό,τι χρειάζεται με μία κίνηση. Σε προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και την UVA/UVB ακτινοβολία, έχει χρωστικές που προσαρμόζονται στον τόνο της επιδερμίδας σου καλύπτοντας τα πάντα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα σου και του παρέχει την απαραίτητη αντιοξειδωτική προστασία για να μπορεί να αμυνθεί και σε άλλες εξωτερικές επιθέσεις, εκτός από τον ήλιο.

IMG 4090

Με λίγα λόγια είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα σου χωρίς παράπονα αλλά κυρίως χωρίς «θυσίες». Ξέρω όμως τι σκέφτεσαι... Έχεις πολύ ιδιαίτερο τόνο επιδερμίδας και δεν θα έχεις φυσική, άψογη κάλυψη. Διαφωνώ αλλά καταλαβαίνω. Μπορεί επίσης να σκέφτηκες πως με αυτό το αντηλιακό δεν λύνεται το δικό σου πρόβλημα της λιπαρότητας και της γυαλάδας. Καταλαβαίνω και εσένα. Υπάρχει όμως και για τους δυο αυτούς προβληματισμούς και το όνομά της είναι NIVEA SUN, UV Face Mat Looks SPF 50 (ή και SPF 30 αν το προτιμάς). Είναι η αντηλιακή κρέμα προσώπου που σου παρέχει απόλυτη προστασία, αλλά και απόλυτα ματ αποτέλεσμα. Είναι μάλιστα τόσο διάφανη και ανάλαφρη που μπορεί να γίνει βάση για το μακιγιάζ σου. Προστατεύει, περιποιείται και φροντίζει το δέρμα σου διασφαλίζοντας πως δεν θα γυαλίσεις, για κανένα λόγο.

Όπως βλέπεις, υπάρχουν λύσεις για κάθε καλοκαιρινό παράπονο. Λύσεις που όχι μόνο θα σε προστατεύσουν αλλά θα κάνουν την καθημερινότητά σου ευκολότερη και εσένα πιο όμορφη. Δεν υπάρχει, λοιπόν, λόγος να παρακάμπτεις την προστασία σου, μπορείς απλά να διαλέξεις το σωστό αντηλιακό για εσένα και να απολαύσεις το καλοκαίρι (και κάθε εποχή του χρόνου) όμορφη και με ασφάλεια είτε μετράς αντίστροφα για τις διακοπές ενώ είσαι ακόμα μπροστά στον υπολογιστή του γραφείου, είτε φτιάχνεις ήδη βαλίτσες για καλοκαιρινούς προορισμούς!