Τα 5 σούπερ τιπς μου για το φετινό σου καλοκαίρι!

Άννα Πρέλεβιτς
Τα 5 σούπερ τιπς μου για το φετινό σου καλοκαίρι!

Καλοκαίρι! Η εποχή που ισούται με μοχίτο, καρπούζι, αντηλιακό, παγωτό, γαλαζοπράσινα νερά, κορμιά ηλιοκαμένα, ηλιοβασιλέματα, σοκάκια, ταβέρνες εκεί που σκάει το κύμα, φιλιά με αλάτι, πολύ γέλιο και υπέροχες στιγμές που μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη.

Από όλα τα δεινά που έπονται των ατελείωτων ωρών ηλιοθεραπείας, το πιο κοινό, αυτό που στην καλοκαιρινή περίοδο ταλαιπωρεί αρκετές από εμάς, είναι η περιποίηση της επιδερμίδας μας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο σου παρουσιάζω τα δικά μου καλοκαιρινά beauty tips!

  1. Απολέπιση. Η επιδερμίδα του προσώπου ή τους σώματος μας, ζητάει πολύ συχνά τη βοήθεια μας. Δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε ακριβά προϊόντα από τη στιγμή που τα καλύτερα υλικά βρίσκονται στο ντουλάπι σου! Ανακάτεψε 2 κ.σ μέλι με 3 ½ κ.σ μαύρη ζάχαρη και άπλωσε στο δέρμα σου με κυκλικές κινήσεις. Όταν ολοκληρώσεις το scrub, ξέπλυνε την περιοχή με δροσερό νερό και τόνωσε το καθαρό δέρμα σου με μια ενυδατική κρέμα.
03
  1. Λεία επιδερμίδα. Ένα από τα πιο σημαντικά καλοκαιρινά προϊόντα ομορφιάς είναι το γαλάκτωμα σώματος. Εκτός του ότι χαρίζει την μεταξένια επιδερμίδα που όλες επιθυμούμε, η καθημερινή ενυδάτωση βοηθάει στη ‘διάρκεια ζωής’ του μαυρίσματός μας. Ω ναι!
  1. Ζουμερά χείλη. Πολλές από εμάς τους καλοκαιρινούς μήνες ξεχνάμε τα χείλια μας. Φρόντισε να έχεις μαζί σου στην παραλία ένα ενυδατικό stick με δείκτη προστασίας. Super Tip! Στο σπίτι έχουμε ένα από τα καλύτερα φυσικά ενυδατικά προϊόντα για τα χείλια μας: το βούτυρο! Όσο περίεργο και αν ακούγεται χαρίζει άμεση ενυδάτωση και λάμψη.
11
  1. Αντηλιακό SOS! O ήλιος είναι ευεργετικός για την υγεία μας. Όμως η υπερβολική έκθεση καταπονεί την επιδερμίδα μας. Τα εγκαύματα και η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας είναι μερικές από τις συνέπειες. Για το λόγο αυτό, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έχω πάντα μαζί μου τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας NIVEA SUN και έτσι έχω κάνει φίλο μου τον ήλιο!
08

Κάθε καλοκαίρι αποκτώ το τέλειο μαύρισμα και προφυλάσσω την επιδερμίδα που αποτελεσματικά με τα προϊόντα NIVEA SUN Protect & Moisture που με προστατεύουν από τις ακτίνες UVA+ UVB, είναι ανθεκτικά στο νερό ενώ παράλληλα προσφέρουν εντατική ενυδάτωση και απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα μου.

14
  1. Σε αυτό το σημείο, αφού μίλησα για τα αγαπημένα μου αντηλιακά δεν θα μπορούσα να μην σου αποκαλύψω την τελευταία μου ανακάλυψη. Ακούμε συνέχεια πόσο σημαντικό είναι να φοράμε αντηλιακή κρέμα προσώπου χειμώνα - καλοκαίρι. Τις τελευταίες εβδομάδες λοιπόν έχω προσθέσει στο συρτάρι των καλλυντικών μου αντηλιακό με χρώμα! Είναι απίστευτο το αποτέλεσμα, δεν ταλαιπωρείται η επιδερμίδα και έχω να σου πω ότι πλέον αν θέλω να βαφτώ βάζω αυτό σαν βάση και όχι makeup!






Καλό καλοκαίρι κορίτσια μου! Stay beautiful!

13