Καλοκαιρινά tips προστασίας για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Καλοκαιρινά tips προστασίας για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Ελπίζω να σας πετυχαίνω υγιείς και να έχετε ήδη μπει σε mood διακοπών! Αν δε έχετε ήδη φύγει σε διακοπές εύχομαι να πάτε γρήγορα έστω και λίγες μέρες να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε !

Το χρειαζόμαστε άλλωστε μετά από ένα δύσκολο χειμώνα που μας δοκίμασε αλλά παράλληλα μας δίδαξε το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε με την υγεία τη δική μας και των αγαπημένων μας. Να προστατεύουμε όχι μόνο τον εσωτερικό μας οργανισμό για να μην κολλήσουμε αλλά και την επιδερμίδα μας.

Καθώς το καλοκαίρι είναι μια πολύ όμορφη εποχή που κάνουμε τα μπάνια μας και είμαστε ανέμελες , ξεχνάμε μερικές φορές ή δε δίνουμε και τόση σημασία στην προστασία της επιδερμίδας μας και στη σωστή διατροφή που θα μας βοηθήσει να είμαστε ενυδατωμένες !

Είμαι φυσικά εδώ για να σας δώσω τις δικές μου συμβουλές και να μοιραστώ μαζί σας τις δικές μου συνήθειες !

Γενικός κανόνας που ακολουθώ τόσο στη δική μου διατροφή όσο και στης οικογένειας μου είναι να υπάρχουν αρκετά φρούτα και χυμοί κατά τη διάρκεια της ημέρας .

Πολύ βασικό κορίτσια επίσης είναι να καταναλώνουμε τροφές που μας ενυδατώνουν και μας δίνουν τις βιταμίνες που χρειαζόμαστε! Ξεκινήστε την ημέρα σας με μια φρουτοσαλάτα ή κάποιο smoothie ! Θα σας ενυδατώσει, θα σας δώσει μπόλικη ενέργεια και φυσικά θα διατηρήσετε και τη γραμμή σας! Με τον Ιασονάκο κάθε πρωί φτιάχνουμε «δυναμωτικό» χυμό όπως το λέω εγώ και πραγματικά το απολαμβάνει!

apolamvanei

Για την παραλία τώρα, επιλέξτε ένα σνακ ελαφρύ που δε θα σας βαρύνει αλλά παράλληλα θα σας χορτάσει. Προσωπικά ο ντάκος είναι μια κλασική αγαπημένη μου επιλογή για μεσημεριανό σνακ στην παραλία. Με χορταίνει χωρίς να με φουσκώνει και έχω όρεξη για να φάω μετά το βραδινό μου με την οικογένεια μου!

oikogneneias

Τέλος, δεν ξεχνάμε με τίποτα την αντηλιακή μας προστασία!

Κορίτσια μου είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα! Βάζουμε αντηλιακό από το σπίτι και σε εμάς και στα παιδάκια μας και φυσικά το ανανεώνουμε συχνά !

Η παιδική σειρά αντηλιακών NIVEA SUN καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας των μικρών μας! Συγκεκριμένα το παιδικό αντηλιακό σε μορφή σπρέι με έχει βολέψει πολύ και ο Ιάσονας το βλέπει σαν παιχνίδι και κάθεται να του βάλω χωρίς να τον κυνηγάω ιδιαίτερα!

idiaitera

Έχει υψηλή αντηλιακή προστασία που είναι και το βασικότερο αλλά και αντοχή στο νερό! Οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνομαι συνέχεια ότι θα φύγει το αντιηλιακό όταν βραχεί, αλλά φυσικά δεν ξεχνάμε να το ανανεώσουμε όσο καθόμαστε παραλία!

Η NIVEA SUN προνοεί βέβαια και για εμάς τις μανούλες που πρέπει εκτός από το αντηλιακό του παιδιού μας να ανανεώνουμε και το δικό μας. Το αντηλιακό προσώπου της NIVEA SUN σας το προτείνω ανεπιφύλακτα αφού πραγματικά μυρίζει καλοκαίρι , έχει ματ αποτέλεσμα και απορροφάται γρήγορα!

grigora

Απλά και βασικά πραγματάκια που αν κάνουμε θα είμαστε υγιείς , λαμπερές και προστατευμένες για θα απολαύσουμε το καλοκαιράκι μας !

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLVLOG

Fit your life the easy way

ΥΓ. Περιμένω τα μηνύματα σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram και στο Facebook.