Το δικό μου καλοκαίρι έχει μυρωδιά και προστασία από… αλόη!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Το δικό μου καλοκαίρι έχει μυρωδιά και προστασία από… αλόη!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Κάθε χρόνο περιμένουμε με ανυπομονησία το καλοκαιράκι να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

Για την καθεμία μας το καλοκαίρι έχει μια δίκη του ιστορία και δικές του αναμνήσεις.

Αναμνήσεις που σχεδόν πάντα συνδέονται με αρώματα και ιδιαίτερες μυρωδιές !

Η μυρωδιά της αλόης μου θυμίζει πάντα τα παιδικά μου καλοκαίρια ! Η μαμά μου έφτιαχνε ένα χειροποίητο after sun με αλόη για να ενυδατώνει το δέρμα μου μετά από ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στη θάλασσα!

04

Αυτό το άρωμα είναι χαραγμένο στη μνήμη μου και κάθε καλοκαίρι θέλω μετά το μπάνιο στη θάλασσα να ενυδατώνω το δέρμα μου με after sun που έχει μέσα αλόη !

Φέτος έχω ξετρελαθεί με το NIVEA AFTER SUN με αλόη ! Έχει τόσο δροσερή υφή και υπέροχο ελαφρύ άρωμα που πραγματικά κάθε φορά που το βάζω στο σώμα μου θυμάμαι τα παιδικά μου καλοκαίρια !

07

Θυμάμαι τις ανέμελες ώρες στο μπαλκόνι μας στην Άνδρο τα απογεύματα ! Μετά από ένα ωραίο φαγητό στο σπίτι να χαλαρώνω και να παίζω χωρίς έγνοιες στο μυαλό μου !






Το NIVEA AFTER SUN με αλόη πραγματικά με ταξιδεύει αλλά παράλληλα φροντίζει το δέρμα μου από ερεθισμούς και κοκκινίλες! Και εννοείται έχω πάντα μαζί και το NIVEA SUN Kids protect & play για τον Ιασονάκο!

Γεμίστε το καλοκαίρι σας με υπέροχα αρώματα και εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες στο μυαλό σας και στην καρδιά σας!

09

Καλό καλοκαίρι!