Αν θέλεις μαύρισμα που θα κρατήσει και αφού επιστρέψεις στο γραφείο τότε...

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αν θέλεις μαύρισμα που θα κρατήσει και αφού επιστρέψεις στο γραφείο τότε...

Το NIVEA AFTER SUN είναι το μυστικό για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου

Τα tanning sessions στην παραλία ξεκινούν από νωρίς. Από τον Ιούνιο έχουμε ξεκινήσει (δειλά) να βγαίνουμε στην παραλία και να δουλεύουμε το μαύρισμά μας με SPF και ασφάλεια. Στόχος μας είναι να περάσουμε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού με σοκολατένια, λαμπερή επιδερμίδα και με έντονα tan lines. Όλα αυτά βέβαια τελειώνουν όταν επιστρέφουμε από τις διακοπές, αφού κλεινόμαστε στο γραφείο και δεν πηγαίνουμε στην παραλία παρά μόνο μία μέρα... ίσως και καμία. Το μαύρισμα ξεθωριάζει, η διάθεση πέφτει και το μόνο που μας θυμίζει το πόσο όμορφα περάσαμε είναι οι φωτογραφίες και τα ανεπαίσθητα σημάδια από το μαγιό.

woman in white bikini standing on water 3981482

Γιατί όμως ξεθωριάζει το μαύρισμα; Γιατί δεν μας χρειάζεται αν δεν καθόμαστε στον ήλιο. Όπως έχουμε ήδη πει, το μαύρισμα είναι αντίδραση της επιδερμίδας μας και μηχανισμός άμυνας. Αν λοιπόν δεν εκθέτουμε το δέρμα μας στον ήλιο, δεν έχει ανάγκη να αμυνθεί και έτσι το μαύρισμα φεύγει. Αν προσθέσουμε σε αυτό το ζεστό νερό στο μπάνιο (ό, τι χειρότερο για το μαύρισμα) και τα λάθος προϊόντα, τότε καταλαβαίνεις πως η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά απότομα. Αν λοιπόν υπάρχει ένας τρόπος για να κρατήσουμε το μαύρισμά μας περισσότερο θα τον εκμεταλλευτούμε και φυσικά υπάρχει: Τα After Sun και συγκεκριμένα το NIVEA AFTER SUN Bronze, που είναι ειδικά μελετημένο ώστε να παρατείνει το μαύρισμα όσο το δυνατόν περισσότερο.

gdfgdfd

Περιέχει πλούσια ενυδατικά συστατικά που θρέφουν σε βάθος και αυτά είναι που χρειάζεται πρώτα από όλα το δέρμα μας για να παραμένει μαυρισμένο περισσότερο -αλλά όχι μόνο. Χάρη στην πλούσια σύνθεσή του με βιολογική αλόη, εκχύλισμα γλυκόριζας αλλά και το πρωτοποριακό Pro-Melanin Extract, εκτός από μαύρισμα με απίθανη διάρκεια, χαρίζει στην επιδερμίδα δροσιά, απαλότητα και λάμψη υγείας. Είναι με λίγα λόγια το προϊόν που μπορεί να σε κάνει να δείχνεις σαν να γύρισες μόλις από τις διακοπές ακόμα και αν έχεις επιστρέψει μέρες. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν;

Copy of Copy of Copy of Copy of NUXE Fact

Να πίνεις πολύ νερό, να αποφεύγεις το πολύ ζεστό νερό στο μπάνιο και να φοράς καθημερινά το NIVEA AFTER SUN Bronze, ακόμα και αν δεν πηγαίνεις στην παραλία. Χρησιμοποιώντας το όλο το καλοκαίρι αλλά και τον Σεπτέμβριο, μπορείς να παρατείνεις το μαύρισμά σου τόσο που δεν θα το πιστεύεις ούτε και εσύ η ίδια και αν καταφέρεις να καθίσεις στον ήλιο κάποιο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου ακόμα καλύτερα! Μαύρισε σωστά με αντηλιακά NIVEA SUN και φρόντισε το δέρμα και το μαύρισμά σου με τα NIVEA AFTER SUN.