Τώρα μπορείς να απολαμβάνεις άφοβα τον ήλιο

Τώρα μπορείς να απολαμβάνεις άφοβα τον ήλιο

Ομολογώ ότι το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή! Όπως άλλωστε και ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων είναι φανατικοί θαυμαστές του καλοκαιριού. Είμαι σίγουρη ότι και εσύ που διαβάζεις αυτή τη στιγμή το κείμενο μου το αγαπάς το ίδιο. Για να μπορείς όμως να απολαμβάνεις τον υπέροχο ήλιο που έχουμε στην Ελλάδα πρέπει να προστατεύεις το δέρμα σου και να το φροντίζεις με τα κατάλληλα προϊόντα. Εγώ υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι φέτος το καλοκαίρι θα προστατέψω το πρόσωπο και το σώμα μου από τις UVA & UVB.

Ωστόσο, μπορεί να βρισκόμαστε στα μισά του καλοκαιριού αλλά για τους περισσότερους δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι καλοκαιρινές διακοπές και οι μέρες που χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο την αντιηλιακή προστασία. Εάν θες και εσύ να είσαι ξένοιαστη κάτω από τον ήλιο, σου έχω τη λύση για το πρόσωπο και το σώμα σου.

katerina nivea sun 2

Ότι αναζητάς από μια αντιηλιακή κρέμα προσώπου θα το βρεις στη NIVEA SUN UV Face Mat Look Cream. Είναι αντιηλιακή με ενυδατική σύνθεση και ιδανική για καθημερινή χρήση. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι ότι, έχει ματ αποτέλεσμα, απορροφά τη λιπαρότητα της επιδερμίδας και αφήνει βελούδινη αίσθηση. Επίσης έχει αντιοξειδωτικά φυσικής προέλευσης που υποστηρίζουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας και είναι οφθαλμολογικά εγκεκριμένη. Τι άλλο να ζητήσεις από μια αντιηλιακή κρέμα προσώπου;

katerina nivea sun 3

Όπως είπαμε όμως δεν παραμελούμε το δέρμα του σώματος μας γιατί είναι το ίδιο σημαντικό. Χρειάζεται και αυτό την περιποίηση και την προστασία του. Για αυτό σου έχω και πάλι τη λύση αλλά αυτή τη φορά με τη NIVEA SUN Protect & Dry Touch Gel. Έχει ελαφριά σύνθεση που αφήνει 0% αίσθηση λιπαρότητας και απορροφάται άμεσα. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι δεν αφήνει λευκά σημάδια κατά την εφαρμογή γιατί είναι διάφανη και έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει υψηλή αποτελεσματικότητα και μας προστατεύει από τις UVA & UVB. Τέλος κάνε τις βουτιές σου άφοβα γιατί είναι έξτρα ανθεκτικό στο νερό.

katerina nivea sun 4

Όπου κι αν πας διακοπές να περάσεις υπέροχα και μην ξεχνάς να προστατεύεις το δέρμα σου!



Περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram