Spa Time: Γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας στα ωραιότερα Hotel Spa της πόλης

Νέλλη Καλαμαρά
Spa Time: Γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας στα ωραιότερα Hotel Spa της πόλης

Δεν χρειάζονται δικαιολογίες για να προσφέρεις στον εαυτό σου την απόλυτη εμπειρία pampering στα ωραιότερα ξενοδοχειακά spa της πόλης. Αν όμως χρειάζεσαι μία, σήμερα είναι η Ημέρα της Γυναίκας και άρα το αξίζεις διπλά!

Προσωπικά νομίζω πως λίγα πράγματα στη ζωή ξεπερνούν σε επίπεδο απόλαυσης την εμπειρία ενός spa treatment, με την προσμονή να ξεκινά από την ώρα ήδη που κλείνεις τη θεραπεία ή το μασάζ σου και τον απόηχό να κρατά για ώρες αφού έχει τελειώσει. Δεν είναι μόνο η ίδια η θεραπεία που θα κάνεις, είναι όλη η εμπειρία, από τα θεϊκά αρώματα που μυρίζεις στο χώρο και την ηρεμία που αυτός αποπέμπει μέχρι την αίσθηση πως για εκείνη την ώρα εσύ και μόνο εσύ είναι το κέντρο του κόσμου και κάνεις κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό σου. Άλλωστε πόσο συχνά έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι για εμάς και μόνο, ένα δώρο απόλαυσης στον εαυτό μας που δεν χρειάζεται να το μοιραστούμε με κανέναν άλλον; Σήμερα λοιπόν με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας ας «μπούμε» σε τρία από τα ωραιότερα hotel spa της Αθήνας και ας ονειρευτούμε.

Hotel News: Τα πρώτα ξενοδοχειακά νέα της σεζόν έκαναν την εμφάνισή τους!

gb spa.jpg

Μεγάλη Βρεταννία

Στην καρδιά της πόλης και μέσα στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρεταννίας, το GB Spa, ένας χώρος πολύτιμης ηρεμίας και απαράμιλλης κομψότητας μας περιμένει για μία κορυφαία εμπειρία spa. Από τις αρχαίες ολιστικές τελετουργίες μέχρι την πιο μοντέρνα φροντίδα του δέρματος, κάθε περιποίηση υπόσχεται να συναρπάσει ακόμη και την πιο απαιτητική spa lover. Επιλέγουμε από μία πλούσια ποικιλία περιποιήσεων και μασάζ με την υπογραφή του GB Spa αναζωογονούμε το δέρμα μας και φέρνουμε σώμα, νου και πνεύμα σε πλήρη ισορροπία, χαλαρώνουμε με ένα απολαυστικό μασάζ σώματος ή προσώπου, ενισχύουμε την ενέργειά μας με μια σειρά από θεραπείες απολέπισης και αποτοξίνωσης, λάμπουμε με τις εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς και αναζωογόνησης, αλλά και απολαμβάνουμε τις κορυφαίες εγκαταστάσεις, όπως τη μαγευτική και τεράστια εσωτερική πισίνα με αλμυρό νερό με θεραπευτικό όζον και υδρομασάζ, το υπερσύγχρονο fitness studio, τα εξειδικευμένα ατμόλουτρα, τη σάουνα, το ice fountain, το serial mud chamber με τις θεραπευτικές δυνάμεις της λάσπης, το relaxing room και πολλά ακόμη.

Info: www.gbspa.gr

four seasons.jpg

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Ένα από τα ωραιότερα spa σε ένα από τα ωραιότερα locations του λεκανοπεδίου μάς περιμένει στο μοναδικό Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, όπου η απόλαυση συναντά την απόλυτη εμπειρία pampering. Με τις καμπίνες θεραπείας να προσφέρουν απευθείας θέα στη θάλασσα και τους έμπειρους θεραπευτές να κάνουν πραγματικά θαύματα στο σώμα και την ψυχή μας, τι περισσότερο θα μπορούσε κανείς να ζητήσει από τη ζωή του; Μία ολιστική προσέγγιση με ιστορία αιώνων ξεδιπλώνεται μέσα από τις εξειδικευμένες θεραπείες, τις ιδιαίτερες πρακτικές και τα signature πρωτόκολλα που εμπνέονται από τις αρχές του ίδιου του Ιπποκράτη. Επιλέγουμε tailor-made θεραπείες, χαλαρώνουμε στην εσωτερική πισίνα με την απίστευτη θέα στη θάλασσα, ανακαλύπτουμε τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού με τα bathing ceremonies στο Spa’s Fountain House με τις ζώνες υδροθεραπείας, τα ατμόλουτρα, τις σάουνες, τα χαμάμ και πολλά ακόμη, ενώ για τους fitness fanatics το υπερσύγχρονο γυμναστήριο υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις.

Info: www.fourseasons.com/athens/spa/

New Arrivals: Μεξικάνικο, γαλλικό ή gastro bites, εσύ τι έχεις διάθεση να δοκιμάσεις απόψε;

Grand-Hyatt-Athens-Indoor-Pool-Rest-Area.jpeg

Grand Hyatt Athens

Δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει, αλλά μετά την τεράστια επένδυση και επέκταση, η οποία τώρα ολοκληρώνεται, το Grand Hyatt Athens θα είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του πολυτελούς hotel brand στην Ευρώπη και φυσικά το κομμάτι του spa δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός. Το Grand Hyatt Athens Spa σίγουρα θα συναρπάσει και τους πιο κοσμογυρισμένους wellness addicts με τις υπέροχες εγκαταστάσεις του και τις υπερσύγχρονες παροχές του, ενώ το interior design ολόκληρου του ξενοδοχείου φέρει την υπογραφή του διάσημου studio MKV Design και ακολουθεί τη γραμμή της μοντέρνας κομψότητας και της αφαιρετικής πολυτέλειας, με υλικά και μοτίβα που συχνά παραπέμπουν στην κλασική Ελλάδα. Η μεγάλη εσωτερική πισίνα με τα τεράστια daybeds γίνεται το κέντρο της προσοχής, ενώ το υδρομασάζ, οι υδροθεραπείες, τα steam baths, το γυμναστήριο, οι αίθουσες χαλάρωσης, και όλες οι υπόλοιπες παροχές μαζί με τις εξειδικευμένες θεραπείες και τα μοναδικά πρωτόκολλα από τους έμπειρους θεραπευτές συνθέτουν την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης στην πόλη.

Info: www.grandhyattathens.com

Για να βλέπεις τα πράγματα τη στιγμή που συμβαίνουν και για backstage υλικό συντονίσου με το @kounelly στο IG.