Νίκος Θωμάς, Θάνος Φέσκος και Γρηγόρης Κίκης μοιράζονται την ίδια κουζίνα για μία και μόνη βραδιά

Νέλλη Καλαμαρά
Νίκος Θωμάς, Θάνος Φέσκος και Γρηγόρης Κίκης μοιράζονται την ίδια κουζίνα για μία και μόνη βραδιά

Το Upon σβήνει το πρώτο του κεράκι και το γιορτάζει στις 12 Δεκεμβρίου με το πιο out-of-the-box 6-hands menu που έχεις συναντήσει, αλλά και με υπέροχα cocktails και ιδιαίτερες μουσικές.

 

Το all-day bistro του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Γρηγόρη Κίκη στο Παλαιό Φάληρο, το μαγαζί που από την πρώτη στιγμή κέρδισε τις εντυπώσεις με τον ανατρεπτικό fine comfort χαρακτήρα του, σβήνει το πρώτο του κεράκι, και φυσικά το γιορτάζει με τον πιο out-of-the-box τρόπο την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου από τις 8 το βράδυ και μετά. Για να σου είμαι ειλικρινής τίποτα λιγότερο δεν περίμενα από τον Γρηγόρη Κίκη, τον σεφ που φτιάχνει μόνος του τα πιάτα (και εννοώ δημιουργεί με τα χέρια του τα ίδια τα σκεύη, όχι μόνο το περιεχόμενο!) των εστιατορίων του, και δεν εφησυχάζει λεπτό, αφού πάντα κάτι καινούριο μαγειρεύει, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Νέα άφιξη: Ανοικτές φωτιές και καρνιβορικές απολαύσεις με την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου

6HANDSp.png

Πώς λοιπόν θα γιορτάσει το Upon τον πρώτο του χρόνο στη ζωή μας; Με ένα 6-hands μενού, όχι όμως όπως αυτά που έχουμε συνηθίσει… αφού εδώ δεν μιλάμε για ένα degustation set menu, αλλά για τον «εκδημοκρατισμό» της fine dining μαγειρικής κουλτούρας. Ο 2άστερος σεφ Θάνος Φέσκος και ο πολυβραβευμένος σεφ Νίκος Θωμάς θα μπουν στην κουζίνα μαζί με τον Γρηγόρη Κίκη και θα ετοιμάσουν ένα μενού 8 πιάτων, το οποίο όμως θα είναι a la carte. Δηλαδή θα μπορούμε να παραγγείλουμε όποια πιάτα θέλουμε να δοκιμάσουμε και δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε όλο το μενού, πράγμα που εγώ προσωπικά τουλάχιστον δεν έχω ξαναδεί σε 4-hands ή 6-hands δείπνα και πολύ μου άρεσε όταν το άκουσα.

Δυνατή ιταλική κουζίνα και κομψά fun dining vibes σε ένα κατακόκκινο εστιατόριο στο Νέο Ψυχικό

image00001.jpeg

Παράλληλα η Head Bartender του Line Athens (#12 World’s 50 Best Bars), Νόρα Κουφου, θα δημιουργήσει cocktails ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, ενώ ο DJ Snatch θα βάζει τις μουσικές. Να θυμίσουμε πως το Upon διαθέτει ένα από τα καλύτερα κελάρια της πόλης, οπότε οι επιλογές σε κρασί φυσικά και δεν θα λείπουν. Δεν ξέρω για εσένα, εγώ πάντως αυτό δεν το χάνω!

Info : Λ. Δημοκρατίας 33, Παλαιό Φάληρο, 2109817878

Για να βλέπεις τα πράγματα τη στιγμή που συμβαίνουν και για backstage υλικό συντονίσου με το @kounelly στο IG.