Αυτή είναι η διατροφή της Ελένης Μενεγάκη για γρήγορη απώλεια κιλών!

Αυτή είναι η διατροφή της Ελένης Μενεγάκη για γρήγορη απώλεια κιλών!

Ιδού πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Τι κι αν έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από την γέννηση της κορούλας της Μαρίνας; Η Ελένη Μενεγάκη αποδεικνύει πως με το κατάλληλο πρόγραμμα μπορείς να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης πολύ άμεσα.


Η όμορφη παρουσιάστρια του Alpha κατάφερε, σύμφωνα με το περιοδικό YOU, να αδυνατίσει ακολουθώντας το παρακάτω πρόγραμμα:

eleni menegakii fc86b

Πρωινό
1 ποτήρι γάλα άπαχο ή 1 γιαούρτι 2% και 30 γρ. μούσλι ή 2 φρυγανιές ολικής άλεσης ή 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης και 2 κ.γ μέλι ή ½ κουλούρι Θεσσαλονίκης ολικής άλεσης


Δεκατιανό
1 φρούτο


Μεσημεριανό
½ φλιτζ. τσαγ. ζυμαρικό ή ρύζι ή 1½ φλιτζ. τσαγ. όσπρια και 2 κ.σ. τριμμένο τυρί ή 30 γρ. τυρί φέτα μαζί με 120 γρ. ψημένο κοτόπουλο ή γαλοπούλα (όχι τηγανητό) ή μοσχαρίσιο κρέας ή ψάρι και σαλάτα εποχής (ωμή ή βραστή) με 2 κ.γ. ελαιόλαδο


Απογευματινό
1 φρούτο


Βραδινό
Σαλάτα εποχής (ωμή ή βραστή) με 30γρ. τυρί και 1 κ.σ. ελαιόλαδο (ή 2 κ.γλ.ελαιόλαδο και 5 ελιές), 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης και 1 φρούτο.

Axel-Accessories-2014-Campaign-3 387ed

Όλους αυτούς τους μήνες η Ελένη πίνει πάρα πολύ νερό και φροντίζει να κοιμάται πολλές ώρες. Επιπλέον, έχει περιορίσει το junk food καθώς και τα ροφήματα που είναι πλούσια σε ζάχαρη και λιπαρά. Ξεγελά την πείνα της με υγιεινά σνακ όπως σταφίδες και ανάλατους ξηρούς καρπούς και προτιμά να καταναλώνει προϊόντα ολικής άλεσης. Τέλος, έχει αυξήσει την σωματική της δραστηριότητα, καθώς γνωρίζει πια πως η γυμναστική είναι πολύ βασική για να πετύχει τον στόχο της.

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Σε ποιον μοιάζει η κορούλα τους;

Η Ελένη Μενεγάκη με ένα από τα πιο hot trends της σεζόν