Τέσσερα wellness trends που αξίζει να ακολουθήσεις το 2019!

Τέσσερα wellness trends που αξίζει να ακολουθήσεις το 2019!

Ο Δεκέμβριος είναι εδώ και αυτό σημαίνει ότι αρχίζεις σιγά σιγά να κάνεις τη δική σου εσωτερική ανασκόπηση ενόψει του ερχομού του νέου έτους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος προσπαθείς να ανακαλύψεις τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για να ανανεωθείς και να φροντίσεις ουσιαστικά τον εαυτό σου. Αν δεν γνωρίζεις, λοιπόν, από πού να αρχίσεις, εμείς προτείνουμε να κάνεις το πρώτο βήμα «τσεκάροντας» από τώρα τα κορυφαία wellness trends για το 2019. Θα σε βοηθήσουν να κάνεις την αλλαγή που χρειάζεσαι και παράλληλα να υποδεχθείς τη νέα χρονιά με καλύτερη διάθεση!

  1. Η επανασύνδεση με τη Φύση

Δεν χρειάζεται να μελετήσεις τις νέες τάσεις στο wellbeing για να κατανοήσεις τη σημασία που η επαφή με τη Φύση μπορεί να έχει στη ζωή σου. Το 2019, λοιπόν, καλείσαι να χρησιμοποιείς λιγότερο τα social media, να αφήνεις -όσο περισσότερο μπορείς- στην άκρη το κινητό σου και να βγαίνεις έξω από το σπίτι για να έρχεσαι σε επαφή με το φυσικό στοιχείο. Μια βόλτα σε ένα πάρκο, μια εκδρομή στην Πάρνηθα, ένα απόγευμα δίπλα στη θάλασσα αποτελούν μικρές κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να «καθαρίσεις» το μυαλό σου. Πες, λοιπόν, «τέλος» στο… ατελείωτο σκρολάρισμα στο Instagram και πάρε τους δρόμους!

WELLNESS VITAM 2
  1. Η αξία της φυτικής διατροφής

Αποτελεί το κορυφαίο wellness trend της νέας χρονιάς -και όχι άδικα. Τα οφέλη της ευεργετικής για τον ανθρώπινο οργανισμό φυτικής διατροφής είναι πολλά και τώρα, καλείσαι να τα γνωρίσεις. Άρχισε, λοιπόν, να χρησιμοποιείς στα ροφήματα και τις αγαπημένες σου συνταγές 100% φυτικά ροφήματα και θα νιώσεις τη διαφορά.

Για παράδειγμα, στη χώρα μας μπορείς να βρεις τώρα το Βιτάµ Ρόφηµα Σόγιας, το Βιτάµ Ρόφηµα Αµυγδάλου και το Βιτάµ Ρόφηµα φουντούκι και κακάο. Τρία είναι τα σημεία που πρέπει να έχεις κατά νου και θα σε πείσουν να πεις «ναι» σε αυτά τα 100% φυτικά ροφήματα Βιτάμ. Το πρώτο είναι πως έχουν υπέροχη γεύση, το δεύτερο ότι είναι ελεύθερα από χρωστικές και τεχνητές αρωματικές ουσίες και το τρίτο πως είναι γεμάτα βιταμίνες!

WELNESS VITAM 3

Αρκεί να ρίξεις «μια ματιά» στο μοναδικό διατροφικό προφίλ τους για να καταλάβεις γιατί τα ξεχωρίσαμε! Θα αναφέρουμε απλώς ότι αποτελούν πηγές απαραίτητων Ω3 και Ω6 λιπαρών, είναι πλούσια σε βιταμίνη D (συστατικά που δεν τα προσλαμβάνουμε σε επαρκείς ποσότητες στην Ελλάδα), πως περιέχουν ασβέστιο, βιταμίνες Β2 και Β12, ότι έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, πως δεν περιέχουν λακτόζη ή γλουτένη και φυσικά, ότι είναι νηστίσιμα και κατάλληλα για διατροφή vegan! Τι άλλο να ζητήσεις, δηλαδή; Δοκίμασέ τα και απόλαυσέ τα κρύα ή ζεστά, σκέτα ή σε γλυκές και αλμυρές συνταγές αλλά και σε λαχταριστά smoothies… και θα μας θυμηθείς!

WELLNESS VITAM 4
  1. Λαδάκια και ενεργειακές θεραπείες για το δέρμα

Το επόμενο wellness trend που θα σε βοηθήσει να κάνεις τη διαφορά το 2019 αφορά στο δέρμα σου. Και σε αυτή την περίπτωση, θα κάνεις στροφή σε πιο φυσικά προϊόντα, όπως τα λάδια και τις κρέμες με φυτικά συστατικά. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως αυτή τη χρονιά, θα κάνουν δυναμικό comeback οι ενεργειακές θεραπείες. Αν είσαι fan των κρυστάλλων ή του Reiki, σίγουρα θα χαρείς!

WELLNESS VITAM 6
  1. «Έξυπνα» κοσμήματα που σε κρατούν fit

Τέλος, από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει η κορυφαία αυτή τάση που φέρνει το αύριο στο σήμερα. Αφορά σε «έξυπνες» και κομψές συσκευές που φοριούνται όπως ακριβώς τα αγαπημένα σου κοσμήματα και οι οποίες θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις σε φόρμα. Θα μετρούν τα βήματά σου, τις αποστάσεις που διανύεις, τους ρυθμούς της καρδιάς σου, επίπεδα του στρες στον οργανισμό σου και παράλληλα, θα σε κρατούν στυλάτη!

WELNESS VITAM 7

Τα wellness trends για το 2019 μας έχουν ενθουσιάσει και αν θέλεις και εσύ να κάνεις μια πιο θετική αλλαγή στην καθημερινότητά σου, σίγουρα αξίζει να τα υιοθετήσεις! Από τα 100% φυτικά ροφήματα Βιτάμ μέχρι το «έξυπνο», fitness δαχτυλίδι σου: Ό,τι είναι καλό για εσένα, αξίζει μια θέση στη ζωή σου.