Αυτό είναι το ρόφημα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!

Αυτό είναι το ρόφημα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!

Οι προδιαγραφές για μία υγιεινή διατροφή απαιτούν μία ευρεία και ποικίλη γκάμα φυτικών και ζωικών τροφών

Όπως κάθε fit queenette που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και εσύ σταδιακά έχεις αρχίσει να διαμορφώνεις μία πιο υγιεινή διατροφή. Μπορεί να δυσκολεύτηκες στην αρχή να αποχωριστείς κάποιες τροφές, όμως μόλις δοκίμασες τις εναλλακτικές τους προτάσεις, δεν υπήρχε για σένα πια κανένας λόγος να κάνεις πίσω. Οι προδιαγραφές για μία υγιεινή διατροφή απαιτούν μία ευρεία και ποικίλη γκάμα φυτικών και ζωικών τροφών όμως, παρά την τροφική μεταστροφή που έκανες και τις τροφές που εξαίρεσες από τα γεύματά σου, φρόντισες να συνεχίσεις να λαμβάνεις όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού σου.

Έλεγχος βάρους και η «θαυματουργή» Β12

Οφείλω να σου επιστήσω την προσοχή σε μία συγκεκριμένη βιταμίνη, τη «θαυματουργή» βιταμίνη Β12. Η συγκεκριμένη βιταμίνη ανήκει στο σύμπλεγμα Βιταμινών Β και είναι πολύτιμη γιατί είναι υπεύθυνη για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και την ωρίμανση των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο μυελό των οστών. Ωστόσο, η Β12 είναι μία βιταμίνη η οποία όταν προέρχεται από φυσικές πηγές τροφίμων είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί. Μη στεναχωριέσαι, όμως. Υπάρχει λύση!

Τι θα έλεγες να αποφασίσεις να εντάξεις τα πρωτεϊνούχα ροφήματα Formula 1 της Herbalife Nutrition στην καθημερινή σου διατροφή, όπου κάθε μερίδα σου προσφέρει το 52% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμίνης B12; Επιπλέον, η νέα προσθήκη στα αγαπημένα μας ροφήματα, θα σε ξετρελάνει με τη γεύση της, αφού το νέο πρωτεϊνούχο Ρόφημα F1 με γεύση Κρέμα Μπανάνας της Herbalife Nutrition είναι εδώ για όλες μας! Εξάλλου, στατιστικές έρευνες έχουν δείξει ότι το πιο δημοφιλές φρούτο στον κόσμο είναι η μπανάνα, καθώς η γεύση της αρέσει στον περισσότερο κόσμο!

Παράλληλα, εάν ψάχνεις τρόπους να ελέγξεις το βάρος σου, η λύση δεν είναι να στερείσαι, αλλά να ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή, μέρος της οποίας μπορεί να είναι η λήψη υποκατάστατων γεύματος μειωμένων θερμίδων. Μην ξεχνάς πως τα ροφήματα Formula 1 της Herbalife Nutrition, μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινής σου διατροφής, καθώς αποτελούν πηγή σημαντικών θρεπτικών συστατικών, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μία υγιεινή και εύκολη μέθοδος διαχείρισης και διατήρησης βάρους*.

1

Γιατί να το επιλέξεις

Το απολαυστικό ρόφημα της Herbalife Nutrition F1 με γεύση Κρέμα Μπανάνας είναι μία πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών. Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζει 18gr πρωτεΐνης, 4gr από εδώδιμες ίνες, περιέχει χρώμιο που συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, καλύπτει τουλάχιστον το 38% της συνιστώμενης πρόσληψης 25 βιταμινών και μετάλλων, ενώ όπως αναφέραμε καλύπτει το 52% της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης της βιταμίνης Β12. Επιπλέον, έχει φυσική γεύση και vegan συστατικά, ενώ είναι απαλλαγμένο από γλουτένη και τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ύλες. Όλα τα παραπάνω το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για μία υγιεινή διατροφή. Με άλλα λόγια, είναι το ρόφημα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!

Πώς θα το απολαύσεις σαν… βασίλισσα

Το γευστικό ρόφημα της Herbalife Nutrition, χρειάζεται ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας. Ουσιαστικά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναμείξεις δύο κουταλιές σκόνης σε 250ml ημι-αποβουτυρωμένο γάλα. Εμείς πάλι σου προτείνουμε να πας τη συνταγή ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Κράτα σημειώσεις! Ρίχνεις δύο κουταλιές της σούπας από το θρεπτικό ρόφημα F1 Κρέμα Μπανάνας σε 250ml γάλα σόγιας και προσθέτεις και μία επιπλέον κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο. Ανακάτεψε το μείγμα σε ένα blender μέχρι να ομογενοποιηθεί εντελώς και θα έχεις έτοιμο το πιο must ρόφημα της εποχής!

epoxhsss

Αν θες να παραμείνεις δεσμευμένη στις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις της διατροφής σου, αλλά συγχρόνως να λαμβάνεις όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου, η γευστική εμπειρία του νέου ροφήματος F1 Κρέμα Μπανάνας της Herbalife, είναι η απάντηση που ψάχνεις! Είτε επιλέξεις να το απολαύσεις σαν ένα θρεπτικό πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό, θα είναι πάντα ο καλύτερος «σύμμαχος» στη δραστήρια και απαιτητική καθημερινότητά σου.

* Η αντικατάσταση 1 ή 2 γευμάτων με υποκατάστατα γεύματος μειωμένων θερμίδων, μπορεί να συμβάλλει στη διατήρηση ή τον έλεγχο του βάρους.