10 φαγητά που πρέπει να αποφύγεις για επίπεδη κοιλιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
10 φαγητά που πρέπει να αποφύγεις για επίπεδη κοιλιά

Δες πώς θα αποκτήσεις την επίπεδη κοιλιά που θες

Για να αποκτήσεις ένα δυνατό, αδύνατο και υγιές σώμα δεν είναι μόνο η γυμναστική αυτή που παίζει ρόλο, αλλά και η διατροφή που ακολουθείς. Γιατί αν γυμνάζεσαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά η διατροφή σου δε συνάδει καθόλου με έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τότε μάλλον άδικα χάνεις τον χρόνο σου.

Αν από την άλλη τα κάνεις όλα σωστά, αλλά βλέπεις την κοιλίτσα σου να μην υποχωρεί με τίποτα, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Το λίπος γύρω από αυτήν την περιοχή είναι πάντα το πιο δύσκολο κομμάτι και μάλλον θα σε ταλαιπωρήσει κάπως. Συνέχισε λοιπόν τη γυμναστική σου και την υγιεινή σου διατροφή και δες επίσης ποιες είναι οι δέκα τροφές που πρέπει να αποφεύγεις, για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα λίγο πιο άμεσα.

#1. Τσίχλα

Όταν τσίχλα, ο εγκέφαλος και το στομάχι σου λαμβάνουν σήματα που τα προετοιμάζουν για ένα εισερχόμενο γεύμα. Επιπλέον, το μάσημα τσίχλας προκαλεί την υπερπαραγωγή του στομαχικού οξέος και, ως εκ τούτου, αισθάνεσαι πεινασμένη.

#2. Τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο

Τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο είναι πραγματικά επιβλαβή για την υγεία σου και διατηρούν επίσης υγρά που σε εμποδίζουν να χάσεις λίπος στην κοιλιά. Υιοθέτησε λοιπόν μια δίαιτα χαμηλή σε νάτριο και το σώμα σου θα σε ευχαριστεί γι’ αυτό.

Δες στο βίντεο παρακάτω τις υπόλοιπες τροφές που πρέπει να αποφεύγεις.