Γάλα αμυγδάλου vs γάλα σόγιας: Τα υπέρ και τα κατά για την υγεία σας

Γάλα αμυγδάλου vs γάλα σόγιας: Τα υπέρ και τα κατά για την υγεία σας

Πολλοί επιλέγουν γάλα σόγιας και γάλα αμυγδάλου ως εναλλακτικές λύσεις του γάλακτος ζωικής προέλευσης.

Σε αυτούς συγκαταλέγονται όσοι έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, καθώς και οι πάσχοντες από διαβήτη ή καρδιοπάθειες. Και τα δύο αυτά γάλατα φυτικής προέλευσης έχουν οφέλη για την υγεία.

Διαβάστε για τα υπέρ και τα κατά τους στο Onmed.gr