Τρία εναλλακτικά ροφήματα για να χάνεις βάρος χωρίς να κάνεις αυστηρή δίαιτα

Πατούλια Κατερίνα
Τρία εναλλακτικά ροφήματα για να χάνεις βάρος χωρίς να κάνεις αυστηρή δίαιτα

Βοήθησε τον οργανισμό σου να αποβάλλει τις τοξίνες

Η Σίσσυ Καλλίνη μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αποκάλυψε πώς μπορούμε να χάσουμε εύκολα κιλά χωρίς αυστηρή δίαιτα.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία ροφήματα μας πρότεινε η Σίσσυ που θα σε βοηθήσουν να κάψεις το λίπος, να αποβάλλεις τις τοξίνες, να αποφύγεις την κατακράτηση.

Πρώτο και καλύτερο το πράσινο τσάι μάτσα.

Επειδή είναι πιο συμπυκνωμένο από το κλασικό τσάι – έχει 3 φορές περισσότερη καφεΐνη – το matcha σε ξυπνάει ευχάριστα. Το matcha σίγουρα τρέχει τον οργανισμό και σκοτώνει θερμίδες. Αν μάλιστα κόψεις τα αναψυκτικά και τους χυμούς με πολλή ζάχαρη και αρχίσεις να πίνεις matcha χωρίς ζάχαρη έστω με κάποιο γλυκαντικό και φυτικό γάλα, θα δεις διαφορά και στο βάρος σου. Τέλος, το matcha, ενεργοποιεί και τη φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού.



Μηλόξυδο: Η Σίσσυ προτείνει να καταναλώνεις δύο κουταλιές μηλόξυδο μέσα σε ζεστό νερό κάθε πρωί πριν από ο,τιδήποτε άλλο. Το μηλόξυδο αποτελεί ένα ηπατικό και λεμφικό τονωτικό που βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού καθώς βελτιώνει τη κυκλοφορία της λέμφου και του εντέρου ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην απομάκρυνση της κατακράτησης υγρών και επαναφέρει το pΗ του σώματος. Αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για να αποτοξινώσεις του σώμα και να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα

Ρόφημα λουίζας: Η έντονη διουρητική δράση της θα σε κάνει να χάσεις τα υγρά που είναι αποθηκευμένα στον λιπώδη ιστό. Τα υγρά αυτά θα ξαναποκτηθούν από τον οργανισμό στα πλαίσια του κύκλου της αφυδάτωσης – ενυδάτωσης του οργανισμού. Η λουίζα βοηθάει και στην κατακράτηση των υγρών αλλά και στην καλυτέρευση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού.