Οι 5 ομάδες τροφών που «ρίχνουν» τη χοληστερίνη (εικόνες)

Οι 5 ομάδες τροφών που «ρίχνουν» τη χοληστερίνη (εικόνες)

Οι αυξημένες τιμές χοληστερίνης στο αίμα θεωρούνται ένας από τους βασικότερους παράγοντες, αν όχι ο βασικότερος, που καταστρέφει τα τοιχώματα των αρτηριών προκαλώντας εμφράγματα και εγκεφαλικά επεισόδια.

Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια διατήρησης της χοληστερίνης στο αίμα εντός των επιθυμητών ορίων. Υπάρχουν ορισμένες τροφές, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr