Αυτά είναι τα μυστικά διατροφής της Kate Middleton

Αυτά είναι τα μυστικά διατροφής της Kate Middleton

Η διατροφή της Kate Middleton.

Έχει αποκτήσει τρία παιδιά, κι όμως η σιλουέτα της παραμένει λιγνή και το σώμα της γυμνασμένο.
Η Kate Middleton, η μελλοντική βασίλισσα έχει τα δικά της διατροφικά μυστικά, τα οποία φροντίζει να βάζει και στη διατροφή των τριών παιδιών της.

Για αρχή να σου πούμε πως η δούκισσα του Cambridge έχει ένα αγαπημένο φρούτο, την παπάγια, την οποία και βάζει είτε στο πρωινό της γεύμα, είτε στο απογευματινό της σνακ.
Μιλώντας στον παιδικό σταθμό Stockwell Garden στο Λονδίνο με μαμάδες, η Kate αποκάλυψε ποια είναι τα αγαπημένα φαγητά της ίδιας και των παιδιών της.
Δημητριακά είναι τα αγαπημένα της 39χρονης Kate και φροντίζει να βάζει στα πιάτα του George, της Charlotte και του Louis, σπανάκι, kale και μαρούλι.

Η μάνατζερ του σταθμού, η κυρία Michelle Samuels αποκάλυψε στο today.com, πως η Kate ανέφερε πως τα παιδιά της αγαπούν τα μήλα και τα δημητριακά για το πρωινό τους ενώ η ίδια απολαμβάνει σμούθι με σπανάκι, κόλιανδρο, σπιρουλίνα, και χυμό μούρων στο πρωινό.



Εναλλακτικά η Kate τρώει και βρώμη ή πουτίγκα βρώμης.

Όσο για το μεσημεριανό, αυτό ποικίλει αλλά υπάρχει ένας τρόπος μαγειρέματος των τροφών που ο William και η Kate έχουν απαγορέψει στο σπίτι τους, τα τηγανητά.

Η Kate πάντως, όταν μπει στην κουζίνα, έχει μια αγαπημένη σος ζυμαρικών που λατρεύει ο William, η σος μπολονέζ δηλαδή η κόκκινη σάλτσα με κιμά, στην οποία η Kate βάζει πολλά λαχανικά.