8+1 θρεπτικά πρωινά για να είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας σου γεμάτο ενέργεια

8+1 θρεπτικά πρωινά για να είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας σου γεμάτο ενέργεια

9 γευστικά και θρεπτικά πρωινά για να έχεις να επιλέγεις, ένα κάθε μέρα!

Πόσες φορές δεν έχεις ξυπνήσει το πρωί και ζητάς απεγνωσμένα να φας κάτι που θα σου χαρίσει ενέργεια και τόνωση; Και μπορεί ο καφές να φαντάζει η πιο εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική λύση όμως είναι μια λάθος επιλογή. Για να νιώθουμε υγιείς, να αποκτήσουμε ενέργεια και ο οργανισμός μας να είναι έτοιμος ν΄ανταπεξέλθει ακόμη και στους πιο σκληρούς ρυθμούς της εβδομάδας που μας περιμένει, οι ειδικοί συνιστούν ένα ισορροπημένο πρωινό.

Αναμφισβήτητα ένα καλό πρωινό αποτελεί το πιο «δυνατό» γεύμα της ημέρας μας όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί. Ίσως όχι άδικα. Ένας σωστός ανεφοδιασμός βοηθά τον οργανισμό μας να ανταπεξέλθει στους γοργούς ρυθμούς της καθημερινότητας και μας γεμίζει ενέργεια. Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να παραλείπουμε αυτό το πρώτο γεύμα της ημέρας, αρκούμενοι μόνο σ' έναν πρωινό καφέ και ένα σνακ για συνοδευτικό, όμως αυτό αποτελεί μέγα λάθος.

Ειδικά τώρα που οι περισσότερες από εμάς βρισκόμαστε σε καθεστώς τηλεργασίας και δουλεύουμε περισσότερο, ένα θρεπτικό πρωινό αποτελεί πέρα για πέρα μια ανάγκη που δεν πρέπει να παραβλέπουμε. Μπορεί να προσπερνάμε ακόμη και το μεσημεριανό κάποιες φορές, ειδικά όταν οι ρυθμοί της δουλείας δε μας παρέχουν τον χρόνο να κάνουμε διάλειμμα, όμως ένα δυναμωτικό πρωινό αποτελεί μείζονος σημασίας θέμα για τον οργανισμό μας και δεν πρέπει να το παραλείπουμε.

Κι επειδή ένα καλό πρωινό δεν αποτελεί μόνο ανάγκη για ανεφοδιασμό του οργανισμού μας αλλά και μια καλή ευκαιρία για να τρεφόμαστε σωστά, αποφεύγοντας τα περιττά κιλά, αναζητάμε λύσεις που θα μας κάνουν να χάσουμε και βάρος, Γιατί πώς θα ξαναμπούμε στα ανοιξιάτικα παντελόνια μας;

Στο παρακάτω video σου έχουμε 9 υγιεινά πρωινά, που όχι μόνο θα ισορροπήσουν τον οργανισμό σου, αλλά παράλληλα θα σε βοηθήσουν ν' αποχωριστείς τα παραπανίσια κιλά που σου έμειναν από τον χειμώνα!