Επίμονο λίπος στην κοιλιά; 6 τρόποι για να το καταπολεμήσετε άμεσα και αποτελεσματικά!

Ερμιόνη Σαρρή
Επίμονο λίπος στην κοιλιά; 6 τρόποι για να το καταπολεμήσετε άμεσα και αποτελεσματικά!

Νικήστε το κοιλιακό λίπος με καθημερινούς εύκολους τρόπους

Κοιλιακό λίπος και παχάκια πλαϊνά αποτελούν το μαρτύριο όλων. Όσες φορές και αν καταφέρατε να τα εξαφανίσετε, έκαναν και πάλι θεαματικά την είσοδο τους στη ζωή σας. Γι΄ αυτό το λόγο σας προτείνουμε μερικούς τρόπους τόσο για να τα κάνετε να ανήκουν πια στο παρελθόν, όσο και για να μην γίνουν ο νέος εφιάλτης σας.


Δείτε, λοιπόν, πώς θα τα νικήσετε:


-Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας: Αναζητήστε το είδος της αερόβιας γυμναστικής που σας ταιριάζει, όπως για παράδειγμα, το τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους ή ο χορός και σίγουρα θα δείτε άμεσα θεαματικά αποτελέσματα στη περιοχή της κοιλιάς.


-Προτιμήστε την πρωτεΐνη για τα πιάτα σας: Και όμως η πρωτεΐνη χαρακτηρίζεται από μία ιδιαίτερη 'ικανότητα' όπως αυτή της αντίστασης στην ινσουλίνη συνάμα και της απομάκρυνσης του κοιλιακού λίπους.


-Επιλέξτε ξύδι : Δημιουργήστε νόστιμες συνταγές για τα γεύματα σας προσθέτοντας στα υλικά σας το ξύδι.


-Κοιμηθείτε αρκετά : Μπορεί να έχετε βαρεθεί να το ακούτε ξανά και ξανά... όμως να θυμάστε πως ο σωστός οχτάωρος ύπνος θα σας σώσει σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Και μια μικρή συμβουλή. Προσπαθήστε να κοιμάστε και να ξυπνάτε περίπου τις ίδιες ώρες!


-Ανακαλύψτε το πράσινο τσάι : Ακόμη και αν είστε λάτρεις του καφέ, ήρθε η ώρα να γίνετε και του πράσινου τσαγιού. Δύο με τρία φλιτζάνια την ημέρα θα σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό να απομακρύνετε το σωσιβιάκι σας μία ώρα αρχύτερα.


-Πίνετε πολύ νερό : Έχετε πάντα δίπλα σας ένα ποτήρι νερό και προσπαθήστε να πίνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Και αν είστε από αυτούς που περνάει η μέρα και αναρωτιέστε αν ήπιατε νερό, η τεχνολογία είναι εδώ για εσάς. Έξυπνα applications, σας υπενθυμίζουν πως πρέπει να πιείτε νερό και θα σας... λύσουν τα χέρια.

Διαβάστε ακόμα :

10 πανεύκολοι τρόποι για να χάσεις γρήγορα κιλά

Παρόλο που κάνω διατροφή και γυμναστική, δε χάνω εύκολα βάρος. Τι μπορεί να φταίει;

Με ποια άσκηση καίμε τις περισσότερες θερμίδες;